Aslan kendisiyle barışık! Ümraniyespor'u farklı yendi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Aslan kendisiyle barışık! Ümraniyespor'u farklı yendi

Futbol Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Gecenin adamları önce kendi kalesini sonra rakip kaleyi vuran Barış Alper ile üç asist yapan Kerem Demirbay’dı. Tete takımını öne taşırken Abdülkerim golcülüğüne devam etti. Son sözü Halil Dervişoğlu (pen.) söyledi.

UĞUR AKTAN'IN HABERİ - Süper Lig’de şampiyonluk için Fenerbahçe ile kıyasıya bir rekabete giren Galatasaray, Türkiye Kupası’nda sahasında Süper Lig’e geçen sezon veda eden Ümraniyespor’u konuk etti. Barış Alper Yılmaz’ın kendi kalesine attığı golle skorda geriye düşen Okan Buruk’un takımı, buna rağmen oyunun kontrolünü ele aldı ve yoluna üç kulvarda da devam etmeyi sürdürdü.

BARIŞ'IN GOLLERİ!

Maçta gol perdesi 23. dakikada açılırken, ceza sahasının sağından gelen topa ters bir vuruş yapan Barış Alper, Ümraniye’yi öne geçirdi: 1-0. Bu golden 10 dakika sonra hatasını telafi eden genç futbolcu 33’te Kerem Demirbay’ın pası sonrası şık bir kafa vuruşuyla skoru eşitledi: 1-1. 43’te bu defa sahneyi Tete aldı ve Kerem’in maçtaki ikinci etkili pasını gole dönüştürdü: 2-1.

HALİL MORAL BULDU

İlk yarı bu skorla sona ererken, goller ikinci yarıda da devam etti. 56’da kullanılan duran top sonrasında Abdülkerim o bildiğimiz etkili kafa vuruşlarından biriyle farkı ikiye çıkarırken, asist yine Kerem’den geldi: 3-1. Ümraniye 67’de Siraçhan’ın kırmızı kartıyla iyice oyundan düştü. Son sözü bu sezon ligde forma şansı bulmakta zorlanan Halil Dervişoğlu 87’de penaltıdan söyledi: 4-1.

Aslan kendisiyle barışık! Ümraniyespor'u farklı yendi

BARIŞ ŞİMDİ DE SAĞ BEK

G.Saray’da Barış Alper Yılmaz jokere dönüştü. Santrfor oynayan sonra sol bekte görevlendirilen futbolcu dün de sağ bekti. Barış, “Turu geçtiğimiz için mutluyuz. Ben daha önce söyledim, mevki fark etmez. Hocam nerede şans veriyorsa orada faydalı olmak istiyorum. Trabzon’u yenmeye gideceğiz” sözlerini kullandı.

OKAN BURUK: BANA SOL BEK ŞART

Turdan dolayı mutlu olduklarını söyleyen G.Saray’ın çalıştırıcısı Okan Buruk maçın ardından transfer için, “İlk isteğim teknik adam olarak sol bek. Eksikliğimiz orada. Birini alacaksak bizi ileriye götürecek bir oyuncu olmalı. Yerli de olabilir, yabancı da olabilir. Oyuncu satabilirsek başka bölgeye de transfer yaparız” şeklinde konuştu.

ŞAMPİYONLUĞA AÇIZ

Hoca, “Sanchez için de İcardi için de bir sürü hikaye uydurdular. İcardi çalışmalara başladı. Yakında aramızda olacak. Sanchez için de zaten bugün (dün) oynayacak şekilde plan yapmıştık. Hafta sonu Trabzon’u yenmek istiyoruz” derken, “Şampiyonluğa aç bir G.Saray var. Kupayı da ligi de kazanmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - Futbol
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...