Batuhan Karadeniz 'son büyük treni' kaçırmak üzere

Batuhan Karadeniz 'son büyük treni' kaçırmak üzere

FUTBOL Haberleri

Transfer literatürüne 'performansa dayalı şartlı garanti ücret' deyimini kazandıran Batuhan Karadeniz Trabzonspor'da da 'durak'lama döneminden kurtulamadı.

Düz koşularda hocalarını da geçemeyen Batuhan Karadeniz 'son büyük treni' kaçırmak üzere. Oluşan kanaat olumsuz. Transfer literatürüne 'performansa dayalı şartlı garanti ücret' deyimini kazandıran Batuhan Karadeniz, son durak olarak geldiği Trabzonspor'da da 'durak'lama döneminden kurtulamadı ve umutlar giderek zayıflıyor.
KADROYA GİRME İHTİMALİ ÇOK ZAYIF
3 yıllık imza atan ve ilk yıl için 750 bin TL 'performansa dayalı şartlı, garanti ücret' artı maç başı 20 bin 833 TL alacak olan Batuhan Karadeniz öyle görünüyor ki, bu sezon da kadroya giremeyecek. Her gittiği takımda "Yeni bir başlangıç yapmaya geldim" diyerek kolları sıvayan Batuhan Karadeniz, Davraz kampında fazla kiloları nedeniyle çok eleştirildi. Hami Mandralı'nın özel olarak çalıştırdığı Batuhan Karadeniz yorucu idmanlardan, "Hocam kulağımdan bile nefes alıyorum" diyerek şikayetini dile getirmişti.
nbsp;Batuhan Karadeniz'in şu anki görüntüsü de Davraz kampındaki formsuz durumundan farklı değil. Hâlâ fazla kilolarını atamayan Batuhan, düz koşularda da yine takımın en arka sıralarında kalmaya devam ediyor. Öyle ki bazen hocalarından bile geride kalıyor. Batuhan Karadeniz bu performansıyla Trabzonspor'la imzaladığı 3 yıllık anlaşmayı tamamlayamayacak gibi görünüyor.
BÖYLE GİDERSE KENDİSİ KAYBEDER
Bu konuda görüşlerini aldığımız bir Trabzonsporlu yönetici de Batuhan'ın durumundan fazla umutlu olmadığını gösteren bir ses tonuyla şu ifadeleri kullanıyor: "Bu Batuhan için iyi bir şans. Değerlendirirse hem kendisi için hem bizim için iyi olur. Değerlendiremezse de kaybeden Trabzonspor değil, kendisi olur. Kimsenin ona inancı kalmaz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...