31 ARALIK PAZAR GÜNÜ TOPLU TAŞIMA BEDAVA MI? Hangi Şehirlerde toplu taşıma ücretsizdir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
31 ARALIK PAZAR GÜNÜ TOPLU TAŞIMA BEDAVA MI? Hangi Şehirlerde toplu taşıma ücretsizdir?

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Merakla araştırılan konulardan biri de toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığıdır. Vatandaşların arattığı konuları sizler için araştırdık. Peki, 31 ARALIK PAZAR GÜNÜ TOPLU TAŞIMA BEDAVA MI? Hangi Şehirlerde toplu taşıma ücretsizdir?

Yılın son günü olan 31 Aralık'ta vatandaşların arama motorunda en çok arattığı konuların başında toplu ulaşımın bedava olup olmayacağı oldu. 31 Aralık ulaşım için hareket eden vatandaşlara otobüs, metrobüs, metro ve marmaray gibi toplu taşıma araçları ücretsiz mi? Gözler belediyelerden yapılacak açıklamalara çevrildi. 

31 ARALIK PAZAR GÜNÜ ULAŞIM BEDAVA MI?

Ulaşım 31 Aralık Pazar günü de hiç aksamadan devam edecek. Ancak yılın son günü olduğundan vatandaşlar toplu ulaşım araçlarının bedava olup olmadığını araştırdı. Yapılan açıklamalarda ise ulaşım saatlerinin 2 saat uzatıldığı yönğnde oldu.

İşte o açıklama; "31 Aralık’ı 1 Ocak’a bağlayan gece seferlerimiz M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı, M1B Yenikapı-Kirazlı, M2 Yenikapı-Hacıosman, M3 Kirazlı-Kayaşehir Merkez, M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı, M5 Üsküdar-Çekmeköy, M6 Levent-Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü, M7 Yıldız-Mahmutbey, M8 Bostancı-Dudullu/Parseller, M9 Bahariye-Olimpiyat metro hatlarımızda sabah seferleri başlayana kadar devam edecek. T1 Kabataş-Bağcılar, T3 Kadıköy-Moda, T4 Topkapı-Mescid-i Selam, T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hatları ile F1 Taksim-Kabataş, F4 Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü-Aşiyan füniküler hatlarında ise seferlerin saat 02.00'ye kadar uzatıldı."

31 ARALIK PAZAR GÜNÜ TOPLU TAŞIMA BEDAVA MI? Hangi Şehirlerde toplu taşıma ücretsizdir?

Bunun yanı sıra 31 Aralık'ta sefer saatleri gece yarısı 02:00'a kadar uzatıldı ancak ulaşım bedava değil. 1 Ocak 2024 tarihinde İstanbul'da ulaşım bedava olacağı açıklandı. 2023'e veda 2024 karşılamak için dışarıda olacak bir çok vatandaş saat düzenlemesinden memnun kaldı. Tıpkı İstanbul gibi Ankara ve İzmir'de ulaşım saatlerinin son seferlerini geceden sonra 02:00'e çekti. 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...