Sosyal medya sahte devlet hesabıyla dolu

Sosyal medya sahte devlet hesabıyla dolu

GÜNDEM Haberleri

Bakanlıklardan 14'ünün Twitter, 8'inin Facebook, 3'ünün ise Youtube hesabı var. Başbakanlığın ise ­­3 sahte Twitter hesabı faal durumda.

Özel bir dijital medya ajansıncasosyal medya kullanımıyla ilgili hazırlanan raporda, birçok bakanlık adına sahte hesapların açıldığı görüldü. Facebook hesapları olmamasına rağmen 21 Adalet Bakanlığı, 4 Ekonomi Bakanlığı, 3 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 1 Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 7 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, 6 İçişleri Bakanlığı, 4 Kalkınma Bakanlığı, 2 Kültür ve Turizm Bakanlığı, 12 Maliye Bakanlığı, 3 Milli Savunma Bakanlığı, 6 Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, 4 de Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı adına sahte hesap var. Resmî Facebook sayfası olan Milli Eğitim Bakanlığı 35 sahte hesapla ilk sırada yer alıyor. Resmî Twitter hesabı olmamasına rağmen Başbakanlık, Adalet ve Kalkınma Bakanlıkları adına 3'er, Ekonomi Bakanlığı adına ise 1 sahte hesap açılmış.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...