PKK’yı kınamaya CHP’den ret oyu

PKK’yı kınamaya CHP’den ret oyu

GÜNDEM Haberleri

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin dünkü oturumunda AK Parti’li üye Erhan Çalışkan, Karabağlar’daki orman yangınıyla ilgili, olayı üstlenen terör örgütü PKK’nın kınanmasına ilişkin önerge verdi.

Önerge, AK Parti, MHP ve İYİ Parti gruplarının kabul oylarına karşı, CHP grubunun oylarıyla reddedildi. Çalışkan’ın diğer önergesi de PKK’nın şehit ettiği İzmirli polis, asker, öğretmen ve tüm kamu görevlileri ile sivil vatandaşların ailelerine yardım edilmesi hakkındaydı. Bu teklif de yine CHP oylarıyla reddedildi.
Bu arada İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de katıldığı Karaburun Bilim Kongresi önceki gün yapıldı. Kongrenin konuşmacılarından görevden alınan HDP’li eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı “Amed Büyükşehir Belediye Başkanı” olarak anons edildi. Bu skandal anonsun salonda alkışlarla karşılanması dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...