Komutanlar anlattı, Soylu tek tek not aldı

Komutanlar anlattı, Soylu tek tek not aldı

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Koordinasyon ve Güvenlik Toplantısı öncesi Jandarma Harekât Merkezinde faaliyetlerle ilgili brifing aldı.

İçişleri Bakanlığının sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda “Bakan’ımız Sayın Süleyman Soylu’nun başkanlığında, Koordinasyon ve Güvenlik Toplantısı öncesi, Jandarma Harekât Merkezinde, bölgelerin son durumunun değerlendirilmesi gerçekleştirildi” denildi. Paylaşımda, ayrıca toplantıdan fotoğraflara da yer verildi. Fotoğraflarda komutanların anlattığı bilgileri Bakan Soylu’nun tek tek not alması dikkatlerden kaçmadı.

HAKURK’A BOMBA YAĞDI
Masada istişareler sürerken sahada da güvenlik güçleri operasyonlarını aralıksız sürdürüyor. Millî Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen PKK’lı 3 teröristin, hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildiğini açıkladı. Van’ın Başkale ilçesinde ise terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik operasyonda tespit edilen sığınakta çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...