HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Dışişleri Bakanlığı: İnsanlık dışı terör saldırısını şiddetle kınıyoruz

Düzenleyen: /
Dışişleri Bakanlığı: İnsanlık dışı terör saldırısını şiddetle kınıyoruz
Dışişleri Bakanlığı, Haber

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanlığı, Afganistan’ın başkenti Kabil’de bir okulun önünde gerçekleştirilen terör eylemini şiddetle kınadığını ve Afgan halkı ile hükümetine taziye mesajının iletildiğini bildirdi.

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, “Afganistan’ın başkenti Kabil’in Daşt-i Barçi bölgesinde bugün (8 Mayıs) iftar zamanı bomba yüklü bir araçla bir okulun önünde gerçekleştirilen terör eyleminde aralarında öğrencilerin de bulunduğu en az 30 sivilin hayatını kaybettiği ve 50’nin üzerinde kişinin yaralandığı büyük bir üzüntüyle öğrenilmiştir. Mübarek Kadir Gecesi’nde bu insanlık dışı terör saldırısını şiddetle kınıyor, faillerini lanetliyor ve adalet önünde hesap vermelerini temenni ediyoruz. Bu menfur saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifa, dost ve kardeş Afgan halkına ve hükümetine içten taziyelerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...