Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı

Düzenleyen:
Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı

GÜNDEM Haberleri

MGM'den yapılan açıklamada, Marmara ve İç Anadolu'nun bazı kesimleriyle Karadeniz'de gök gürültülü sağanak beklendiği duyuruldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, yarın ülkenin bir kısmında gök gürültülü sağanak bekleniyor. Yağışların, Marmara ve İç Anadolu'nun bazı kesimleriyle Karadeniz'de gerçekleşeceği öngörülüyor.

DİĞER YERLER AZ BULUTLU VE AÇIK OLACAK
Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz ile Konya ve Erzincan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanaklı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, yarın sabah saatlerine kadar Batı Karadeniz (Bolu, Karabük, Kastamonu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Sinop'un iç kesimleri) ile Çankırı ve Çorum çevrelerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olması öngörülüyor.

HAVA SICAKLIĞI NEVSİM NORMALLERİN ÜZERİNDE 
Hava sıcaklığının, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle kuzeyli, öğle saatlerinden sonra Akdeniz kıyıları ile doğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif ve orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...