Erdoğan, Diyarbakır anneleriyle buluştu

Düzenleyen:
Erdoğan, Diyarbakır anneleriyle buluştu

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Diyarbakır Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nın ardından Diyarbakır annelerine ziyarette bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı kapsamında bulunduğu Diyarbakır'da, evlat nöbetinde olan aileleri de ziyaret etti. Hacire Akar ile başlayan sürecin bugüne kadar çoğalıp devam ettiğine dikkat çeken Erdoğan,  çoğalmanın daha da artacağına inandığının altını çizdi. Erdoğan, Bu PKK’nın, HDP’nin evlat diye bir derdi yok. Diyarbakır annelerinin bedduası onları vuracaktır." dedi.

"BU İŞİ ASLA BIRAKMADIK, BIRAKMAYACAĞIZ!"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, evlat nöbetindeki Diyarbakır annelerini ziyaret etti. Erdoğan, "Biz bu işi asla bırakmadık, bırakmayacağız. Bizim de evlatlarımız var, torunlarımız var. Sizlerin acısı bizim acımızdır." dedi.

"ANNELERİN BEDDUASI ONLARI VURACAK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

"Hacire Akar ile başlayan bu süreç bugüne kadar çoğalıp devam etti. Daha da artacağına inanıyoruz. Diyarbakır anneleri ile Şırnak anneleri bütünleşti, Van anneleri bütünleşti. Bütün bunlar artarak devam ediyor. Bu PKK’nın, HDP’nin evlat diye bir derdi yok. Diyarbakır annelerinin bedduası onları vuracaktır."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...