Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattında yangın!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattında yangın!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Eyüpsultan’da bulunan Veysel Karani-Akşemsettin Metro İstasyonu'nda sürücüsüz metroda klimadan kaynaklı ufak çaplı bir patlama meydana gelmişti. Olay sonrası geçici olarak duran metro seferleri normale döndü.

İstanbul'da Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nda çalışan metro aracında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, olay sonrası geçici olarak duran metro seferleri normale döndü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Metro İstanbul’dan yapılan yazılı açıklamada, “M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'mızda seferlerimiz normale dönmüştür” ifadelerine yer verildi.

YANGININ SEBEBİ ELEKTRİK
Alınan bilgiye göre, M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nda sefer yapan bir metroda, elektrikten kaynaklandığı belirtilen bir yangın meydana geldi.

Bunun üzerine vatman, aracı Veysel Karani-Akşemsettin İstasyonuna çekerek yolcuları tahliye etti. Daha sonra patlamalar duyulan metroya gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürdü.

METRO İSTANBUL'DAN AÇIKLAMA
Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Kazım Karabekir-Mahmutbey arasında yapılmaktadır.

Çırçır-Kazım Karabekir istasyonları arası İETT otobüsleri ile hizmet verilecektir" denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...