Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sivil trafik polisleri Kadıköy’de taksi denetimi yaptı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sivil trafik polisleri Kadıköy’de taksi denetimi yaptı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kadıköy’de Sivil Trafik polisleri tarafından taksi denetimi yapıldı. Denetimlerde çalışma belgesinin süresi dolan bir taksi trafikten men edilerek taksiciye de cezai işlem uygulandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı sivil trafik polisleri Kadıköy Boğa Altıyol mevkiinde denetlemeler gerçekleşti. Kısa mesafede yolcu turist seçmeleri ve taksimetre açmama gibi konularla ilgili taksicilere yapılan denetimde evrak ve belgelerinde eksik olan taksi sürücülerine de cezai işlem uygulandı.

TİCARİ TAKSİ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Sivil trafik polislerince ticari taksi sürücülerine ehliyet, ruhsat kontrolü gerçekleştirilirken bir ticari taksi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen çalışma ruhsatının süresi dolduğu için trafikten men edildi. Aracı bağlanan ticari taksi sürücüsüne bin 339 TL cezai işlem uygulandı.

Sivil trafik polisleri Kadıköy’de taksi denetimi yaptı

                                                                                   

 

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...