Bakan Dönmez çok konuşulan kış saati uygulaması hakkında konuştu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bakan Dönmez çok konuşulan kış saati uygulaması hakkında konuştu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez 5 yıldır hayatta olan kış saati uygulamasıyla toplam 6 milyar liralık tasarruf gerçekleştirdiklerini belirtti.

Antalya’da düzenlenen 11. Türkiye Enerji Zirvesi’nde konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, kış saati uygulamasına değindi. Kış saati uygulamasının 2016 yılında hayata geçirildiği bilgisini veren Bakan Dönmez, bugüne kadar elektrikte 6,82 milyar kilovatsaat tasarruf sağlandığını açıkladı.

6 MİLYAR LİRALIK TASARRUF SAĞLIYOR

Bakan Dönmez kış saati uygulaması ile 6 milyar liralık bir tasarruf yapıldığını söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü:  "26 Mart 2019'da Avrupa Parlamentosu'nda gerçekleştirilen oylamayla AB de mevsimsel saat değişikliği uygulamasına son verilmesi önerisi kabul edildi."

“HERKES KENDİ İŞİYLE MEŞGUL OLSUN”

Çok konuşulan kış saati uygulaması hakkında gelen tepkiler üzerine konuşan Dönmez, “Herkes kendi işiyle meşgul olsun. Herkes kendi üzerine düşen vazifeyi yerine getirsin. İşleriyle gündeme gelemeyenlerin tek işi var. O da sağa sola sataşmak. Bizim böyle işlerle işimiz olmaz. Bizim işimiz memleket, gücümüz insanımız” ifadelerini kullandı.

Bakan Dönmez çok konuşulan kış saati uygulaması hakkında konuştu

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...