Soylu'nun yardımcısından Özdağ'a zehir zemberek sözler

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Soylu'nun yardımcısından Özdağ'a zehir zemberek sözler

GÜNDEM Haberleri  / AA

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik sözleri dolayısıyla Ümit Özdağ'a sert tepki göstererek, "Piyonları bugüne kadar muhatap almadık, bundan sonra da almayacağız" açıklamasını yaptı.

Basın mensuplarına gündeme dair açıklamalarda bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Ümit Özdağ'a ilişkin sorulara yönelik de konuştu. Çataklı, bugün bakanlık binası önüne giderek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik "Ya sen özür dilersin ya da bu kavga sonuna kadar devam eder" diyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında konuştu. Çataklı, "Piyonları bugüne kadar muhatap almadık, bundan sonra da almayacağız." dedi.

"İDDİALARINI KANITLASIN"

Gelişmelerin ardından kameralar karşısına geçen İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'ya Özdağ'ın açıklamaları soruldu. Çataklı,"İddiasını ispatlamakla mükelleftir. hakimler savcılar yerlerinde. Yalanları ve provokasyonları bugüne kadar olduğu gibi engelleyeceğiz ve çözeceğiz. Piyonları bugüne kadar muhatap almadık. Türkiye dirayetli politikalarıyla cevap vermiştir ve vermeye devam edecektir" ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...