13 Şubat Ankara elektrik kesintisi! (GÜNCEL) Çankaya, Keçiören, Yenimahalle, Mamak, Etimesgut ve Sincan elektik kesintisi ne zaman bitecek, elektrikler ne zaman gelecek?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
13 Şubat Ankara elektrik kesintisi! (GÜNCEL) Çankaya, Keçiören, Yenimahalle, Mamak, Etimesgut ve Sincan elektik kesintisi ne zaman bitecek, elektrikler ne zaman gelecek?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

13 Şubat Ankara elektrik kesintisi ve arıza sorgulama! | Ankara’da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler, mahaller açıklandı. 13 Şubat Salı günü Ankara’nın bazı ilçelerinde kısa süreliğine şebeke arızası nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak. Çankaya elektrik kesintisi ne zaman bitecek, Keçiören elektrik kesintisi var mı, Mamak elektrik kesintisi ne zaman gelecek araştırılıyor. Bu ilçelerin yanı sıra Pursaklar, Altındağ, Polatlı, Gölbaşı, Etimesgut, Sincan elektrik kesintisi son dakika bilgileri ve elektrik ne zaman gelecek merak ediliyor. İşte, 13 Şubat Ankara Başkent EDAŞ elektrik kesintisi listesi!

Ankara elektrik kesintisi 13 Şubat! Ankara Çubuk’ta, Kahramankazan’da, Beypazarı’nda ve Elmadağ’da zaman zaman elektrik kesintisi yaşanabilmektedir. Son dakika elektrik kesintisi bilgileri güncel duyurular ile Başkent EDAŞ’ın açıklamalarıyla haberimizde yer almaktadır. Ankara’da bugün ve yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçe, mahalle ve sokak bilgileri ile kesinti süresi haberimizde…

ANKARA ELEKTRİK KESİNTİSİ 13 ŞUBAT

Ankara’da 13 Şubat günü elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler, mahalleler ve sokaklar ile elektrik kesintisinin tahmin edilen kesintisi süresi Başkent EDAŞ’ın bildirimlerine göre şu şekildedir:

ÇANKAYA ELEKTRİK KESİNTİSİ

HUZUR, 1066 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

HUZUR, DİKMEN Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

AHLATLIBEL, 1902 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. Enerjinin 12.02.2024 14:15 'da verilmesi planlanmaktadır.

KÜLTÜR, BECERİKLİ Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

BÜYÜKESAT, 391 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

AYRANCI, ÇALGI Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

KEÇİÖREN ELEKTRİK KESİNTİSİ

KAVACIK SUBAYEVLERİ, ATATÜRK Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

MAMAK ELEKTRİK KESİNTİSİ

GENERAL ZEKİ DOĞAN, 524 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

POLATLI ELEKTRİK KESİNTİSİ

KARGALI, KARGALI Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

KARGALI, KARGALI Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ŞEHİTLİK, DÜNDAR TAŞER Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ANKARA BAŞKENT EDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ/ARIZA TELEFON NUMARASI

Ankara’daki elektrik dağıtım şirketi Başken EDAŞ’tır. Ankara’da güncel elektrik kesintileri ve arıza durum takibi ile sorgulamalar için 186’yı arayabilirsiniz.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...