Haberler - Haberler
18 saat 58 dakika önce

Sanatçı Yasin Yaşlı, beyne pıhtı atması sebebiyle 13 Mayıs 2024 tarihinde hayatını kaybetti

İç Anadolu bölgesinde şarkıları ve sesi ile büyük beğeni toplayan Yasin Yaşlı'nın vefat etmesinin ardından öldü mü, neden araştırılırken vefat haberi sevenlerini üzdü. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Konservatuvarında gören Yaşlı'nın ölüm sebebi...
Haberler - Haberler
19 saat 12 dakika önce

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğüne gelen Prof. Dr. Semih Aktekin, Ahlat’ta doğdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Sağlık Bakanlığı'nda atamalar gerçekleşirken 11 üniversitede de rektör ataması gerçekleşti. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Semih Aktekin'in atanmasıyla beraber hayatına dair bilgiler gündeme geldi.
Haberler - Haberler
19 saat 22 dakika önce

Hacettepe Üniversitesi rektörü Mehmet Cahit Güran, ilk olarak Haziran 2020'de atanmıştı

26 Temmuz akşamında yayımlanan Resmi Gazete'nin ardından 11 üniversite için yeni rektör kararı alındı. Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğüne ikinci kez atanan Mehmet Cahit Güran gündemde yer alırken daha önce bulunduğu görevler araştırıldı.
Haberler - Haberler
19 saat 27 dakika önce

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ayşegül Komsuoğlu Çıtıpıtıoğlu 1997 yılında doğdu

26 Temmuz Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararına göre İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Ayşegül Komsuoğlu Çıtıpıtıoğlu atandı. Daha önce İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanlığı görevini yaptı.
Haberler - Haberler
19 saat 31 dakika önce

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğüne gelen Prof. Dr. Bayram Yılmaz, 1971 yılında Rize'de doğdu

Dün gece yayımlanan Resmi Gazete kararlarının ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğüne Bayram Yılmaz atanırken yeni rektör hakkında kimdir, nereli merak konusu oldu. Resmi Gazete kararı ile 11 üniversitede atama gerçekleşti.
Haberler - Haberler
19 saat 39 dakika önce

26 Temmuz Resmi Gazete kararına göre Mudanya Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Emin Karip atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 26 Temmuz günü Resmi Gazete yayımlandı. Resmi Gazete kararlarına göre Mudanya Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Emin Karip atandı. Daha önce aynı üniversitede rektör yardımcılığı yaptı.
Haberler - Haberler
19 saat 39 dakika önce

İstanbul Kent Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmet Necmettin Atsü 1968 yılında doğdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararına göre İstanbul Kent Üniversitesi Rektörlüğüne ikinci kez Prof. Dr. Mehmet Necmettin Atsü atandı. İlk olarak Kent Üniversitesi Rektörü olarak 14 Ocak 2020 tarihinde görev almaya başlamıştı.
Haberler - Haberler
19 saat 46 dakika önce

Bingöl Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Erdal Çelik, 1967 yılında Sivas'ta doğdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla dün gece yayımlanan Resmi Gazete kararının ardından Bingöl Üniversitesi Rektörlüğüne atanan yeni isim belli oldu. Prof. Dr. Erdal Çelik'in eğitim aldığı yerler merak konusu oldu.
Haberler - Haberler
19 saat 47 dakika önce

Ostim Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Murat Ali Yülek 1968 yılında doğdu

26 Temmuz Resmi Gazete atamalarına göre Ostim Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Murat Ali Yülek atandı. Öğrencilerin gündeminde olan isim daha önce İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde öğretim üyeliği yaptı.
Haberler - Haberler
19 saat 52 dakika önce

26 Temmuz atamalarına göre Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Fuat Erdal geldi

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 11 üniversitede yeni atamalar gerçekleşti. Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne gelen isim hakkında kimdir, kaç yaşında merak edilirken Fuat Erdal'ın eğitim aldığı alanları haberimizde derledik.
Haberler - Haberler
20 saat 1 dakika önce

Resmi Gazete kararına göre Özyeğin Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Barış Tan atandı

26 Temmuz günü Resmi Gazete'de yayımlanan atamalara göre Özyeğin Üniversitesi Rektörlüğüne yeni bir isim geldi. Öğrencilerin gündeminde ise yeni rektör olan Prof. Dr. Barış Tan'ın kim olduğuna dair bilgiler yer aldı.
Haberler - Haberler
20 saat 16 dakika önce

Resmi Gazete kararına göre Sağlık Bakan Yardımcılığı görevine Halim Özçevik atandı

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Sağlık Bakan Yardımcılığı görevine yeni bir isim atandı. 26 Temmuz atamalarına göre göreve başlayan Halim Özçevik hakkında kimdir, nereli merak edilmişti.
Haberler - Haberler
20 saat 28 dakika önce

Bugün Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 15.00'a kadar olan uçuşların bazıları iptal edilecek

İstanbul'da beklenen sağanak yağışla beraber olumsuz hava şartları sebebiyle Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bugün 15.00'a kadar olan uçuşların bazıları iptal edildi. Uçuşu olanlar ise Sabiha Gökçen Havalimanı hangi uçuşlar iptal oldu, neden merak ederken iptal edilen seferler haberimizde yer alıyor...
Haberler - Haberler
20 saat 51 dakika önce

2024 Olimpiyat Oyunları bugün 20.30'da açılış töreni ile başlıyor

Bu yıl Paris'te düzenlenen Olimpiyat Oyunları, tüm dünyada yakından takip edilecek. Yaklaşık 300 bin kişinin izleyeceği oyunları bekleyenler ise saat kaçta başlıyor, maçlar nereden izlenir merak ederken Türkiye, atletizmde 16 sporcuyla yer alacak.
Haberler - Haberler
26 Temmuz 2024 - 01:49

Emekli, malul, dul veya yetim aylığı maaş farkı bugün hesaplara yatıyor

En düşük emekli maaşını 10.000 TL'den 12.500 TL'ye çıkaran düzenlemenin ardından, bugün emekli, malul, dul veya yetim aylığı alanların zam farkları hesaplara yatırılacak. SGK ve Emekli Sandığı'ndan toplam 2 milyon 441 bin 795 kişi zam farkı alacak.
Haberler - Haberler
25 Temmuz 2024 - 22:38

FC 25’te FC 24’e göre 71 fark bulunuyor! ‘Her sene aynı oyunu çıkarıyor’ eleştirileri yapılıyordu

EA Sports FC 25, 27 Eylül 2024'te piyasaya sürülecek ve FC IQ ve 5v5 Rush gibi yeniliklerle futbol tutkunlarına daha sosyal ve otantik bir deneyim sunacak. EA Sports serisinde bu yıl yeni oyun FC 25’te FC 24’e göre 71 yenilik bulunuyor.
Haberler - Haberler
25 Temmuz 2024 - 21:44

MasterChef ana kadroya giren 12. yarışmacı belli oldu! İşte MasterChef’te bu gecenin kazanan ismi

MasterChef’te ana kadroya katılacak 12. isim dün gece belli oldu. Yarışmacılar, şeflerin verdiği "kiraz" temalı tabak yarışmasında tüm hünerlerini sergiledi. İkinci etapta verilen yemeği en iyi yapan isim, ana kadroya katılacak 12. yarışmacı oldu.
Haberler - Haberler
25 Temmuz 2024 - 21:16

Trabzonspor Ruzomberok’u elerse rakibi Wista Krakow-Rapid Wien galibi olacak

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Slovakya'nın Ruzomberok takımı ile karşılaşacak. İlk maçı deplasmanda, rövanşı ise evinde oynayacak olan bordo-mavililer, bu turu geçerse Wista Krakow-Rapid Wien eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.
Haberler - Haberler
25 Temmuz 2024 - 17:26

Adli tatile rastlayan ceza istinaf süresi tatilin bitiminden itibaren 7 gün uzatılıyor

Mahkemelerin ve icra dairelerinin yaz tatili dönemi olan adli tatil her yıl 31 Ağustos'ta başlayıp 1 Eylül tarihinde bitiyor. Adli tatilde ceza istinaf süresi işlemlerinin süresinin işleyip işlemediği ise merak edildi.
Haberler - Haberler
25 Temmuz 2024 - 17:03

Bakan Tekin, mevzuata uymayan Fransız okullarına işlem yapılacağını söyledi

Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in yabancı okullarla ilgili konuşmasında yer alan "Mevzuata uymayan Fransız okullarına işlem yapılacak" ifadelerinin ardından yabancı okullar kapatılacak mı, öğrenci alımı devam ediyor mu merak edilirken Alman okulları da dahil oldu.
Haberler - Haberler
25 Temmuz 2024 - 16:40

ÇAN2 Termik, CANTE koduyla 26 Haziran tarihinde bölündü

ÇAN2 Termik ile yakından ilgilenenler ne zaman bölüneceğini merak ederken 646,17% oranında bedelsiz olarak sermayesini yükseltti. Yakından ilgilenenler ise CANTE bölündü mü araştırıyor.
Başa Dön Sona Git