13 Şubat hava durumu nasıl? İstanbul bugün hava nasıl, yağış var mı? 13 Şubat 2024 Salı Hava Durumu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
13 Şubat hava durumu nasıl? İstanbul bugün hava nasıl, yağış var mı? 13 Şubat 2024 Salı Hava Durumu

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmin raporuna göre buğun hava durumu nasıl olacak sorusu araştırılmakta. Günlük hayatta en sık araştırılan konulardan biri hava durumu oluyor. İstanbullular yağış var mı yok mu hava sıcaklıkğı nasıl merak ediyor. 13 Şubat hava durumu nasıl olacak? İstanbul bugün hava nasıl, yağış var mı? İşte 13 Şubat 2024 Salı hava durumu...

Son günlerde sıcaklıklar mevsim normallerinin üstünde seyrederken hava durumu merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava tahmin raporları ve uyarıları yakından takip ediliyor. 13 Şubat hava durumu nasıl? İstanbul bugün hava nasıl, yağış var mı? 13 Şubat 2024 Salı Türkiye geneli hava durumu nasıl?

13 ŞUBAT HAVA DURUMU NASIL?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre 13 Şubat'ta ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak. Hava sıcaklığı ülke genelinde 2 ila 5 derece azalacak ancak yine mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. 13 Şubat hava durumu nasıl? İstanbul bugün hava nasıl, yağış var mı? 13 Şubat 2024 Salı Hava Durumu

Marmara, Akdeniz, Ege, Batı Karadeniz (Sinop dışında) İç Anadolu, Orta Karadeniz (Samsun dışında), Giresun, Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevreleri ile Doğu Anadolunun batısının sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışlar; Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis, Adıyaman ve Şanlıurfa çevrelerinde kuvvetli, Antalya çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olması tahmin ediliyor. 

İSTANBUL BUGÜN HAVA NASIL, YAĞIŞ VAR MI?

İstanbul'da 13 Şubat Salı günü parçalı ve çok bulutlu bir hava etkili olacak. Termometrelerde minimum 8 maksimum 14 derece sıcaklıkları göreceğimiz İstanbul'da bugün hava aralıklarla yağışlı geçecek. İstanbul ve Marmara Bölgesi genel olarak soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına yeniden giriyor. Şubat ayı başından beri mevsim normallerinin üstünde olan sıcaklıkların azalarak mevsim normalleri değerine gerileyeceği tahmin ediliyor. Aralıklarla sağanak yağmur yağışları olabilir. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...