Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 32 bin TL maaş ile mülakatsız 471 personel alımı yapacak... Son başvuru 11 Mart!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 32 bin TL maaş ile mülakatsız 471 personel alımı yapacak... Son başvuru 11 Mart!

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan iş arayanlara müjde geldi. Bakanlık bünyesinde temizlik görevlisi kadrosunda istihdam edilmek üzere 471 personel alınacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 32 bin TL maaş ile mülakatsız 471 personel alımı için detaylar sorgulanıyor. ASHB 32 bin TL maaş İle 471 temizlik görevlisi alımı şartları neler, son başvuru ne zaman? Şehre göre kontenjan dağılımı nedir? Detaylar haberimizde.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı (ASHB) 471 temizlik görevlisi alımı gerçekleştirecek. Merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere yapılacak alımların detayları iş arayan vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başlandı. 32,500 TL maaş ile 471 temizlik personeli alınacak. Özel sektörde temizlik görevlisi maaşları genellikle 17.000 TL ile 25.000 TL arasında değişmektedir.  Aile Bakanlığı illere göre kontenjan dağılımını açıkladı. Aile Bakanlığı alım yapacak mı? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ve tarihleri neler? İşte ayrıntılar. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 32 bin TL maaş ile mülakatsız 471 personel alımı yapacak... Son başvuru 11 Mart! - 1. Resim

ASHB 32 BİN TL MAAŞ İLE 471 TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIMI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye genelinde temizlik görevlisi alımı yapacak. Alımların detayları, kontenjan dağılımları ve başvuru şartları ASHB'nin resmi internet sitesinde duyuruldu. 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam sağlanırken Merkez ve Taşra teşkilatında alımlar gerçekleşiyor. Buna göre Merkez Teşkilatına,
6 kadın temizlik görevlisi, 12 erkek temizlik görevlisi alınacak. Taşra Teşkilatına ise 39 kadın ve erkek temizlik görevlisi, 268 kadın temizlik görevlisi, 158 erkek temizlik görevlisi alınacak. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 32 bin TL maaş ile mülakatsız 471 personel alımı yapacak... Son başvuru 11 Mart! - 2. Resim

471 TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIMI ŞARTLARI NELER?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye genelinde temizlik görevlisi alımı  şartları arasında,  Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, ve herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak şartları aranacak. 

Alımlar lise mezunlarından yapılacak olup başvuru şartı olarak ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak gereklidir. Ayrıca 2022 yılında yapılmış olan KPSS'den Lise seviyesinde KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak.

TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIM BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular 21 Şubat 2024 tarihinde başlayacak ve 11 Mart 2024 tarihinde sona erecek. Adaylar, ASHB internet adresinden başvuruda bulunabilirler. Başvuru ile ilgili detaylı bilgi için ASHB resmi internet sitesi ve Kariyer Kapısı ziyaret edilebilir.

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...