Haberler - Haberler
11 saat 6 dakika önce

Chp'nin destek vermeyeceği Somali tezkeresi ilk kez 2008 yılında kabul edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarının Somali'nin terörizm ve diğer tehditlere karşı güvenliğinin sağlanması için faaliyetlerinin görev süresinin 1 yıl uzatılmasına ilişkin tezkereye CHP destek vermeyeceğini açıkladı. CHP'nin açıklamasının ardından Somali tezkeresinin ne olduğu merak edildi.
Haberler - Haberler
11 saat 33 dakika önce

Kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında en yüksek devlet memuru maaşı 98 bin lirayı geçemeyecek

26 Temmuz Cuma günü yayımlanan Resmi Gazete kararının ardından kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında 2024 yılında en yüksek memur maaşı belli oldu. Karara göre memurlar sadece bir görev için maaş alacak.
Haberler - Haberler
12 saat 3 dakika önce

Kaza yapan rap müzik sanatçısı Çakal, sağlık durumunun iyi olduğunu paylaştı

Rapçi Emirhan Çakal'ın geçirdiği trafik kazasının ardından sevenleri endişelenirken sağlık durumu nasıl, kaza mı yaptı araştırılırken sanatçı, sosyal medya hesabından kaza sonrası paylaşımda bulunarak sağlık durumunun iyi olduğunu paylaştı.
Haberler - Haberler
12 saat 14 dakika önce

Türk rap şarkıcısı olan Çakal, 1 Ocak 2001 yılında doğdu

Sahne adı Çakal olan Emirhan Çakal, yaptığı müzikler ile adından söz ettirirken kısa sürede başarı elde etti. 2020 yılında Reckol ile yayımladıkları rap müzik dünyasına adım atan şarkıcının Saygı1 konserinde performansı dikkat çekerken Çakal kaçlı, kaç yaşında merak konusu oldu.
Haberler - Haberler
12 saat 23 dakika önce

Bugün İzmir Dikili Çandarlı Mahallesi'nde çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor

26 Temmuz günü İzmir'in Dikili ilçesinde meydana gelen orman yangını vatandaşı endişelendirirken ihbarın üzerine ekipler olay yerine sevk edildi. 14.21'de başlayan yangında son dakika durum bilgisi de paylaşıldı.
Haberler - Haberler
12 saat 37 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, elektrikli otomotivde 5 milyar dolarlık teşvik paketini duyurdu

Yüksek Teknoloji Teşvik Programı Tanıtım Toplantısı'nda konuşma yaptığı esnada 5 milyar dolarlık teşvik paketinden bahsetti. Vatandaşlar ise 5 milyar dolarlık teşvik paketi nedir, maddeleri ne merak ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'ye yatırımcı çekmek için 6 yeni teşvik hakkında konuştu.
Haberler - Haberler
12 saat 59 dakika önce

Paris Olimpiyatları 2024 okçuluk sıralamasına göre Berkim Tümer 10'uncu olarak Meksikalı Carlos Rojas ile eşleşti

2024 yılında Fransa'da yapılan organizasyonda heyecan sürerken okçuluk sıralama karşılaşmaları yapıldı. Mete Gazoz, Abdullah Yıldırmış ve Ulaş Berkim Tümer mücadele ederken kadın kategorisinde Elif Berra Gökkır ülkemizi temsil etti. Müsabakalar sonucunda olimpiyat okçuluk sıralaması belli oldu.
Haberler - Haberler
13 saat 10 dakika önce

Tekirdağ Velimeşe’de çıkan yangının sebebi otluk alan ve çöp oldu

Bugün Tekirdağ'da dumanların yükselmesiyle beraber vatandaşlar endişelenirken Tekirdağ Velimeşe yangın neden, nerede çıktı merak konusu olurken ekipler olay yerine sevk edildi. Dumanların yükselmesiyle beraber vatandaşlar yangın ihbarında bulundu.
Haberler - Haberler
13 saat 15 dakika önce

Türkiye'de olimpiyatlarda en çok altın madalyayı Naim Süleymanoğlu ve Halil Mutlu kazandı

2024 Paris Olimpiyatları 26 Temmuz tarihinde başlayacak ve 11 Ağustos tarihinde sona erecek. Vatandaşlar olimpiyatlarda madalya kazanan Türk sporcuların hangilerini olduğunu merak ediyor. En çok madalyayı olimpiyatlarda halter alanında Naim Süleymanoğlu ve Halil Mutlu kazandı.
Haberler - Haberler
13 saat 27 dakika önce

Türkiye, Olimpiyatlar'da en çok madalyayı halter branşında kazandı

2024 yılında Paris'te yapılacak olan Yaz Olimpiyatları'nın başlamasına az bir süre kala Türkiye'nin en çok madalya aldığı branş merak edilirken madalya sayısını da haberimize ekledik. Türkiye, bu yıl toplamda 102 sporcu ile olimpiyatlarda yer alacak.
Haberler - Haberler
13 saat 41 dakika önce

Milli güreşçi Rıza Kayaalp doping numunesi pozitif çıktığı için 2024 Paris Olimpiyatları'nda yer almıyor

2020 Yaz Olimpiyatları'nda bronz madalya kazanan milli güreşçi Rıza Kayaalp'in, 2024 Paris Olimpiyatları'nda doping numunesinin pozitif çıkması nedeniyle yer almayacağı açıklandı.
Haberler - Haberler
13 saat 55 dakika önce

2024 Paris Olimpiyatları'na ABD 592, Japonya 404 ve İngiltere 327 sporcu ile katılacak

Bu yıl Fransa'da gerçekleşecek olan olimpiyat oyunlarına Türkiye, toplamda 102 sporcu gönderirken hangi ülkeler katıldı ve kaç sporcu gönderdi merak edilirken mücadeleler 26 Temmuz Cuma günü itibarıyla başlıyor. Dünyanın her yerinden takip edilen 2024 Yaz Olimpiyatları'nda yarışacak kişi sayısı...
Haberler - Haberler
14 saat 4 dakika önce

Cennet Mahallesi metrobüs durağı Söğütlüçeşme yönü 25-28 Temmuz arasında kapalı olacak

Küçükçekmece ve Yenibosna arasındaki metrobüs hatlarında yapılan "Beyaz Yol" çalışması yapılıyor. Çalışma kapsamında Cennet Mahallesi durağının Söğütlüçeşme yönü geçici süreliğine kapatıldı.
Haberler - Haberler
14 saat 27 dakika önce

Olimpiyatların oynanacağı Fransa'da havalimanında bomba ihbarı yapıldı

2024 yılı Paris Olimpiyatları bu akşam başlıyor. Bu sene Fransa'da gerçekleşecek olan yaz olimpiyatlarının başlamasına kısa süre kala Fransa ile İsviçre'nin ortak kullandığı Basel-Mulhouse Havalimanı'nda bomba alarmı yapıldı.
Haberler - Haberler
14 saat 50 dakika önce

FC 25, 27 Eylül itibarıyla satışa çıkacak

Oyunseverlerin merakla beklediği EA Sports FC 25 için çıkış tarihi belli olurken Türkiye'de fiyatı da netleşti. Oyunu almak isteyenler için olan ön sipariş ile 20 Eylül tarihinde de satın alınabilecek.
Haberler - Haberler
16 saat 2 dakika önce

Time dergisinin dünyanın gezilecek en iyi 100 yeri listesinde Diyarbakır yer aldı

Dünyanın en popüler dergilerinden biri olan Time dergisi tarafından "dünyada gezilecek ve görülecek en güzel 100 nokta" açıklandı. Listede Türkiye'den Diyarbakır yer aldı.
Haberler - Haberler
16 saat 32 dakika önce

Olimpiyat kadrosuna Tuğba Şenoğlu yerine gelen İlkin Aydın'ın Melissa Vargas hakkında sözleri X gündeminde

Milli Takım oyuncumuz İlkin Aydın'ın takımda oyuncuların Türk olması gerektiğine dair yaptığı konuşmanın yer aldığı videonun X platformunda yeniden paylaşılarak gündem olmasının ardından İlkin Aydın Vargas için ne dedi merak konusu oldu.
Haberler - Haberler
16 saat 47 dakika önce

2024 Yaz Oyunları'na özel bugün Google Doodle, Paris Olimpiyatları oldu

Google'ın ana sayfasında yer alan yeni desenli görüntü arama motoruna girenlerin dikkatini çekti. Özel günlerde çeşitli semboller ve görsellerin yer aldığı Google Doodle'a bugün 2024 Paris Olimpiyatları geldi.
Haberler - Haberler
17 saat 2 dakika önce

Manisa Yunusemre ilçesinde ekmek 5 TL'den, su ise 1 TL'den satılacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yunusemre ilçesinde Halk Ekmek projesi başlatılacağı açıklandı. İlerleyen zamanlarda 17 ilçeye yayılacak olan proje kapsamında ekmek 5 TL'den, su ise 1 TL'den satılacak.
Haberler - Haberler
17 saat 40 dakika önce

500 TL'ye çıkan yurt dışı çıkış harcını oturma izni bulunanlar ödemeyecek

Geçtiğimiz günlerde gelen zam ile beraber 500 TL olan yurt dışı çıkış harcı kimler ödeyecek, kimler muaf merak edilirken TBMM Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş açıklama yaptı.
Haberler - Haberler
17 saat 48 dakika önce

Tarihin Arka Odası 26 Temmuz'da Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nden canlı yayınlanacak

Televizyon ekranlarının geçmişte en popüler programlarından biri olan Tarihin Arka Odası geri dönüyor. Murat bardakçı ve Prof. Dr. Erhan Afyoncu'nun sunuculuğunda yapılacak olan programın ne zaman yayınlanacağı belli oldu.
Sona Git