Cumartesi noter çalışır mı? Nöbetçi noter fiyat farkı var mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Cumartesi noter çalışır mı? Nöbetçi noter fiyat farkı var mı?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Noterler cumartesi günü açık mı, çalışıyor mu, sorusu haftanın son gününde sorgulanmaya başlandı. Noter çalışma, mesai saatleri merak konusu oldu. Noterler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor ve cumartesi açık mı? Nöbetçi noter fiyat farkı var mı? Nöbetçi Noter nasıl bulunur? İşte detaylar.

Noterlerin hangi saatlerde açıldığı, hangi saatlerde kapandığı, hafta sonu hizmet verip vermediği gibi sorular internette araştırılıyor. Pek çok vatandaş, Cumartesi nöbetçi noter var mı, açık mı, sorusuna cevap arıyor. Peki, 20234 noter çalışma saatleri ne? Cumartesi noter çalışır mı? Nöbetçi noter fiyat farkı var mı? Nöbetçi Noter nasıl bulunur? İşte detaylar.

Cumartesi noter çalışır mı? Nöbetçi noter fiyat farkı var mı? - 1. Resim

CUMARTESİ NOTER ÇALIŞIR MI?

Noterler hafta içi her gün mesaiye 09:00'da başlar,  öğle arası tatilini 12.30 - 13.30 saatleri arasında kullanırlar. 13.30 itibariyle hizmet vermeye devam ederler. Noter, günlük çalışma süreleri dışında iş kabul etmezler. Noterler, devlet kurumu olduğu için hafta sonu yani Cumartesi ve Pazar günleri hizmet vermemektedir. Ancak vatandaşlar için nöbetçi noterler cumartesi ve pazar günleri 10.00 – 16.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Bu kapsamda cumartesi ve pazar günleri açık noter bulabilirsiniz. 

Cumartesi noter çalışır mı? Nöbetçi noter fiyat farkı var mı? - 2. Resim

NÖBETÇİ NOTER FİYAT FARKI VAR MI?

Nöbetçi noterlerdeki fiyat tarifesi ile hafta içi noter işlemleri aynıdır.

NÖBETÇİ NOTER NASIL BULUNUR?

Nöbetçi noter sorgulama işlemi, Türkiye Noterler Birliği internet sitesi üzerinden yapılır. Kurumun resmi internet sitesi üzerinden il ve tarih seçimi ile kolayca sorgulayabilirsiniz.

Cumartesi noter çalışır mı? Nöbetçi noter fiyat farkı var mı? - 3. Resim

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...