Dizinin müzisyeni oyuncusu oldu! Gönül dağı Edanur Yılmaz kimdir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Dizinin müzisyeni oyuncusu oldu! Gönül dağı Edanur Yılmaz kimdir?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Gönül Dağı'nın müzisyeni oyuncu oldu. Edanur Yılmaz kimdir, soruları arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. Gönül Dağı’nın usta oyuncu kadrosuna dizinin müzisyeni katıldı. Eda Nur Yılmaz kimdir? Edanur Yılmaz kaç yaşında, nereli, şarkıları?

Edanur Yılmaz kimdir, Gönül Dağı "Alın Yazısı" kim söylüyor, sorularına cevap aranıyor. Gönül Dağı türküleri ile adından söz ettiren Edanur Yılmaz şimdi de oyuncu oldu. Asuman’ın öğrencisi Beyza karakteri ile dizide rol alan Edanur Yılmaz'ın hayatı merak ediliyor. Edanur Yılmaz kimdir?

EDANUR YILMAZ KİMDİR?

Edanur Yılmaz, 27 yaşında. Ankara’da doğdu ve büyüdü. Aslen Kırşehirli’dir. Lise 3’e giderken TRT Ankara Radyosu Türk Halk Müziği Gençlik Korosu’nun sınavlarına girdi ve  kazandı. 4 yıl boyunca eğitim aldı. Bağlama çalma serüveni de TRT korosunu kazandığı sırada babasıyla beraber başladı. Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Ses Eğitimi bölümünü kazandı ve mezun oldu. Edanur Yılmaz, bağlamayla beraber ud, gitar ve biraz da piyano çalabiliyor. Edanur Yılmaz, şu anda Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde Müzik alanında yüksek lisansa devam ediyor.

GÖNÜL DAĞI'NIN MÜZİSYENİ İKEN OYUNCUSU OLDU

Gönül Dağı dizisi her Cumartesi milyonlarca izleyici TRT 1 ekranlarında buluşuyor. Dizide dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Dizinin müziklerini seslendire Edanur Yılmaz oyuncu olarak diziye dahil oldu. 

Edanur Yılmaz 2 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak Gönül Dağı 129. Bölümde Asuman’ın öğrencisi Beyza karakterini oynayacak. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...