Furkan Kızılay Survivor'dan ne kadar kazanıyor? Furkan Kızılay Survivor'dan kaç TL kazandı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Furkan Kızılay Survivor'dan ne kadar kazanıyor? Furkan Kızılay Survivor'dan kaç TL kazandı?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor'da yer alan yarışmacıların haftalık kazancı gündemde yer aldı. Seyirciler ise Furkan Kızılay'ın haftalık olarak kaç TL kazandığını araştırmaya başladı. Peki, Furkan Kızılay Survivor'dan kaç TL kazandı? İşte tüm merak edilenler...

Nagihan'ın sözlerinin ardından Survivor yarışmacılarının haftalık ne kadar kazandığı merak edilenler arasında yer aldı. İzleyiciler ise Furkan Kızılay Survivor'dan ne kadar kazanıyor? Furkan Kızılay Survivor'dan kaç TL kazandı? sorularını araştırmaya başladı.

FURKAN KIZILAY SURVİVOR'DAN NE KADAR KAZANIYOR?

Furkan Kızılay'ın Survivor'dan haftalık kazancının 80 bin TL olduğu bilinenler arasında yer alıyor.

NAGİHAN KARADERE KAÇ TL KAZANIYOR?

Nagihan Karadere'nin Survivor'dan haftalık olarak 90 bin TL kazandığı biliniyor fakat netlik kazanmadı.

Nagihan'ın “9 aylık çocuğu var ve maddi olarak ihtiyacı var. Ben rica ediyorum lütfen geri döndürün” sözlerinin ardından yarışmacıların haftalık kazancı gündemde yer aldı.

Acun Ilıcalı geçmiş zamanlarda “Televizyonculuk açısından altı ay uzun bir süre gibi duruyor ama buna biraz Türkiye'nin televizyonculuk sistemi diyebiliriz. Diziler normalde 45-60 dakika, bizde 130 dakika. Asıl sebep ise Survivor'ın bir sezonluk maliyeti 12-13 milyon dolar. Korkunç bir maliyet var ortada” sözlerini söylemişti. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...