İBB promosyon 2024 son dakika ne zaman yatacak? İBB promosyon 2. taksit yattı mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İBB promosyon 2024 son dakika ne zaman yatacak? İBB promosyon 2. taksit yattı mı?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İBB 2 taksit promosyon ne zaman yatacak, sorusu araştırılıyor. İBB'nin personellerine verdiği İBB promosyonu 2. taksit yattı mı? Personel başına 27.000 TL promosyon için gözler İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne çevrildi. İBB promosyon 2024 son dakika ne zaman yatacak? İBB promosyon 2. taksit yattı mı? İBB promosyonu ne oldu? Detaylar haberimizde...

İBB promosyon ne zaman yatacak, sorusu hız kazandı. Maaşların mevcut koşullara paralel artışı ile Ağustos 2022 yılında devreye alınan İBB promosyonu 27 bin TL olarak veriliyor. Peki, İBB promosyonu ne zaman yatacak?

İBB PROMOSYON 2024 SON DAKİKA NE ZAMAN YATACAK?

İBB'nin çalışanlarına verdiği promosyonda revize sözleşme hayata geçti. Mevcut maaş protokol sözleşmesi Aralık 2025’e kadar uzatıldı ve personel başına peşin 27.000 TL promosyon için anlaşıldı. Gözler ise İBB promosyonunun yatacağı tarihlere çevrildi. İBB'nin 27 bin TL maaş promosyonu İBB ve iştirak şirketleri çalışanlarına verilecek. İBB maaş promosyonunun ödeneceği tarih ise henüz netleşmedi.

İBB promosyon 2024 son dakika ne zaman yatacak? İBB promosyon 2. taksit yattı mı?

MURAT KURUM'DAN İBB PROMOSYON ELEŞTİRİSİ

Cumhur İttifakı İstanbul Adayı Murat Kurum, seçimi kazanması halinde İBB'de veya iştirak şirketleri çalışanlarının maaş sıkıntılarını çözeceğini açıklamıştı. Murat Kurum'un bu vaadini ardından mevcut yönetimdeki İBB,  maaş ve promosyonları konusunda adım attı.

İBB adayı Murat Kurum, bu vaadinden sonra İBB'nin promosyon vermesini eleştirdi. "Büyükşehir belediyesi promosyon ve tutamayacağı vaatleri de verse buradaki kardeşlerim, bizim yol arkadaşlarımız davasını bir promosyona değişmez" açıklamasında bulundu.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Beytullah21 Şubat 2024 15:22

27000 Lik yatması gereken yattı güncelleme yapılıp fark bekliyor belediye çalışanları haberleri biraz araştırın.

canan13 Şubat 2024 14:49

ne 27 bin lirası 115 bin liralık anlaşma söz konusu.

Doruk34 12 Şubat 2024 18:39

Ne zaman verecekmiş promosyonu

Sonraki Haber Yükleniyor...