Kardeşlerim Cansu kimdir? Melisa Bostancıoğlu kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kardeşlerim Cansu kimdir? Melisa Bostancıoğlu kaç yaşında, nereli?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kardeşlerim dizisine oyuncu Melisa Bostancıoğlu dahil oldu. Vatandaşlar ise Kardeşlerim Cansu kimdir, sorusunu arama motorlarında sorguluyor. Peki, Kardeşlerim Cansu kim? Melisa Bostancıoğlu kimdir? Melisa Bostancıoğlu hangi dizilerde oynadı? Detaylar haberimizde.

Kardeşlerim yeni bölümde Cansu karakteri dikkat çekiyor.  Kardeşlerim oyuncu kadrosu yenilendi. Kardeşlerim dizisinde Su Burcu Yazgı Coşkun'nun vedasının ardından senaryo da değişti. Kardeşlerim dizisinde Orhan’ın kızı Cansu dahil oldu. Peki, Kardeşlerim Cansu kimdir? Melisa Bostancıoğlu kaç yaşında, nereli? Melisa Bostancıoğlu hangi dizilerde oynadı?

KARDEŞLERİM CANSU KİMDİR?

Melisa Bostancıoğlu, 2000 yılında Ankara’da doğdu.  Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü yüksek şeref öğrencisi olarak bitirdi.

Melisa Bostancıoğlu okulunun son senesinde Sanki Her Şey Biraz Felaket filminde yer alarak profesyonel oyunculuk kariyerine başladı.

Melisa Bostancıoğlu yeni rolü, Kardeşlerim dizisi Cansu karakteri oldu.  Cansu karakteri dizide Cüneyt Mete'nin hayat verdiği Orhan'ın kızı olarak kadroya dahil olmuştur. 

MELİSA BOSTANCIOĞLU OYNADIĞI DİZİLER

Sanki Her Şey Biraz Felaket (fFlm)

Gelsin Hayat Bildiği Gibi (Dizi)

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...