Kızıl Goncalar Levent Alkanlı kimdir? Kızıl Goncalar Özcan Deniz kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kızıl Goncalar Levent Alkanlı kimdir? Kızıl Goncalar Özcan Deniz kaç yaşında, nereli?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fox Tv’nin 18 Aralık 2023 tarihinde ilk bölümüyle izleyiciyi ekran karşısına kilitleyen Kızıl Goncalar dizisinin oyuncularından olan dizideki ismiyle Levent Alkanlı (Özcan Deniz) hakkında merak edilenler haberimizde.

Kızıl Goncalar oyuncularından olan Özcan Deniz’in yapmış olduğu projeler arasında sonuncu olan ve izleyiciyi televizyon karşısında kilitleyen dizideki karakteriyle harika işler çıkaran oyuncu Deniz hakkında bilmedikleriniz… İşte, detaylar…

KIZIL GONCALAR LEVENT ALKANLI KİMDİR?

Oldukça zor bir babaya sahip olan ve çok başarılı fakat son derece idealist bir yapıya sahip olan Psikiyatr Levent Alkanlı, insanları iyileştiren, herkesin dertlerine yardımcı olmak isteyen ve vatanına, milletine faydalı bir Atatürkçü’dür. Babasının yolundan giden ve babasına hayal kırıklığı yaşatmamak için emin adımlarla ilerleyen Levent, terzi kendi söküğünü dikemez misali kızının ve karısının halini görememiştir.  Bir gün Meryem hayatına girer ve merhamet denen kavramın gerçek anlamıyla tanışır.

Aslında Özcan Deniz, Kızıl Goncalar oyuncu kadrosunda bulunan Özgü Namal’ın partneri olarak yer alacak. Oyunculukta Asmalı Konak dizisiyle zirve yapan Özcan Deniz 19 Mayıs 1972’de Ankara’da doğmuştur. 2023 yılı itibariyle 51 yaşının içindedir. Farklı sinema ve film sektörlerinde de oyunculuk yapan ve son dönemde İstanbullu Gelin, Karagül, Kaderimin Yazıldığı Gün dizilerinde yer alan Özcan Deniz yıllar sonra Kızıl Goncalar dizisi ile oyunculuğa yeniden dönecek.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...