Kızıl Goncalar Meryem Tezel kimdir, gerçek adı ne? Özgü Namal kaç yaşında?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kızıl Goncalar Meryem Tezel kimdir, gerçek adı ne? Özgü Namal kaç yaşında?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fox Tv’nin 18 Aralık 2023 tarihinde ilk bölümüyle izleyiciyi ekran karşısına kilitleyen Kızıl Goncalar dizisinin oyuncularından olan dizideki ismiyle Meryem Tezel (Özgü Namal) hakkında merak edilenler haberimizde...

Kızıl Goncalar oyuncularından olan Özgü Namal’ın yapmış olduğu projeler arasında sonuncu olan ve izleyiciyi televizyon karşısında kilitleyen dizideki karakteriyle harika işler çıkaran oyuncu Namal hakkında bilmedikleriniz… İşte, detaylar…

ÖZGÜ NAMAL (MERYEM) KİMDİR?

Naim’in eşi, Zeynep’in annesi olan Meryem, “İslam güzel ahlaktır” düsturuyla yaşayan, ev işleri ile uğraşan, dürüst ve insanlara özellikle kızına karşı çok merhametli olan bir kadındır. Tek amacı kendisinin yaşamış olduğu kaderi kızına yaşatmamaya çalışmaktır. Kızının mutluluğu için uğraşan Meryem, kızının mutluluğa erişmesi için girdiği bu davada, yıllardır kendini ittiği derin mutsuzluğuyla yüzleşmektedir ve yanında durdukça bambaşka bir hayatı tanıyacağı Levent ile karşılaşacaktır.  

Aslında Özgü Namal, Kurtlar Vadisi dizisinin efsane oyuncularından olan Elif Eylül karakterine hayat vermiştir. Daha sonra yaklaşık 10 yıl ara veren Namal, setlere dönüyor. 28 Aralık 1978 yılında İstanbul’da doğan oyuncu 2023 yılı itibari ile 44 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Okuldan mezun olduktan sonra bir süre tiyatro oyunlarında sahne almıştır. Affet Bizi Hocam dizisi ile ilk ekran deneyimini yaşamıştır. Kurtlar Vadisi dizisine damga vurduktan sonra 2014-2015 yılları arasında Yeteneksizsiniz Türkiye programında jürilik yapmıştır. 164cm boyundaki oyuncu daha önce Merhamet, Masumlar, Koca Kafalar gibi yapımlarda da rol almıştır. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...