MTV Avrupa Müzik Ödülleri bu yıl 10 Kasım'da düzenlenecek

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
MTV Avrupa Müzik Ödülleri bu yıl 10 Kasım'da düzenlenecek

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Paris'te gerçekleşmesi planlanan MTV Avrupa Müzik Ödülleri tarihi ne zaman sorusuna cevap aranıyor. İsrail'in Gazze'deki savaşı nedeniyle iptal edilen MTV Avrupa Müzik Ödülleri tarihi belli oldu. MTV Avrupa Müzik Ödülleri ne zaman? MTV müzik kanalı hangi platformda? Müzik ödülleri nelerdir? İşte detaylar.

MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nin tarihi belli oldu. MTV Avrupa Müzik Ödülleri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının başladığı döneme denk geldiği için iptal edilmişti. Peki, MTV müzik Ödülleri 2024 ne zaman?  İşte detaylar.

MTV MÜZİK ÖDÜLLERİ 2024 TARİHİ NE ZAMAN?

5 Kasım'da Paris'te düzenlenmesi planlanan 2023 MTV Avrupa Müzik Ödülleri bu yıl 10 Kasım'da gerçekleşecek. 1994 yılından beri her yıl düzenlenen 2023 MTV Avrupa Müzik Ödülleri, geçtiğimiz yıl İsrail-Gazze çatışması nedeniyle iptal edilmişti.

MTV AVRUPA MÜZİK ÖDÜLLERİ NEREDE?

1994 yılından beri her yıl düzenlenen 2023 MTV Avrupa Müzik Ödülleri bu yıl 10 Kasım'da İngiltere'nin Manchester şehrinde düzenlenecek. Adayların arasında Taylor Swift, Miley Cyrus, Doja Cat, Kim Petras, Sam Ryder ve Nicki Minaj gibi yıldızlar bulunuyor.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...