Prestijli filmler festivale geliyor

Prestijli filmler festivale geliyor

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Ustaların eserleri festivale geliyor... Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfının düzenlediği 31. Ankara Uluslararası Film Festivali, 3-11 Eylül tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşacak.

MURAT ÖZTEKİN

Kızılay Büyülü Fener Sinemasında yapılacak organizasyonun “Festivallerden” isimli antolojisi; Berlin, San Sebastián, Stockholm gibi dünya festivallerinden mükâfatlarla dönmüş filmleri Türkiye’de ilk defa seyirci karşısına çıkaracak. Komediden animasyona ve avangart filme uzanan altı filmlik özel seçki, ustaların son eserleri ile genç yönetmenleri keşfe çağıran filmleri bir araya getiriyor. Festivalde “Ulrike Ottinger’in otobiyografik belgeseli “Paris Calligrammes”, Alman yönetmen Christian Petzold’un hayalet hikâyesi “Undine”, Ina Weisse’nin filmi “The Audition”,  Danilo Caputo’nun yeni filmi “Sow the Wind”, Alman yönetmen Arne Körner’in komedi filmi “Gasmann” ve animasyon film “Buñuel in the Labyrinth of the Turtles”  gösterilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...