İbrahim Tatlıses servetine servet katacak! Milyonluk anlaşma

Düzenleyen:
İbrahim Tatlıses servetine servet katacak! Milyonluk anlaşma

MAGAZİN Haberleri

Yaşadığı silahlı saldırı sonrası yıllarca sahnelerden uzak akldıktan sonra geri dönen İbrahim Tatlıses'in alacağı ücet dudak uçuklattı. İmparator çıktığı sahnelerden adeta servet kazanacak.

2011 yılında İbo Show yayınından sonra çalıştığı kanaldan ayrıldığı esnada silahlı kişilerin saldırısına uğrayarak ölümden dönen İbrahim Tatlıses, yeniden sahnelere döndü. Dönüşü kadar anlaştığı bütçelerde ses getiren Tatlıses, konserlerinden servet kazanacak.

5 KONSER, 27 MİLYON TL'LİK ANLAŞMA!
Sahnelere dönüşünün açılışını Kuruçeşme'de verdiği konserle yapan ünlü türkücünün adeta kısmeti açıldı. Sanatçının ilk yurtdışı konseri, dudak uçuklatan bir mebla üzerine hazırlanan anlaşmayla imzalandı. ,brahim Tatlıses, Belarus'un başkenti Minsk'teki ünlü bir otelde ve yılbaşında olmak üzere toplamda beş konser vereceği öğrenildi. Tatlıses'in, dört konser için 500'er bin dolar, yılbaşı konseri için de 1 milyon dolar alacağı duyuldu. Ünlü sanatçı, böylelikle Belarus konserlerinden toplamda 3 milyon dolar (26.6 milyon lira) kazanmış olacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...