Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zirvede Camdaki Kız var: Ekranların en çok konuşulan 10 dizisi belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Zirvede Camdaki Kız var: Ekranların en çok konuşulan 10 dizisi belli oldu

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Dizi sezonu başladı, reyting yarışı hız kazandı. Rekabetin kızıştığı televizyon ekranlarında geçtiğimiz ay en çok konuşulan diziler ise Camdaki Kız, Sadakatsiz ve Yargı oldu.

Dizi sezonunun başlaması ile birlikte kanallar birbirinden iddialı yapımlar ile seyircinin karşısına çıkıyor. İkinci, üçüncü sezonu ile devam eden ve kemik izleyici kitlesine sahip diziler kadar sezona yeni başlayan birçok yapım da dikkatleri çekiyor. Hızlı başlayan sezonda 1 Ekim-17 Kasım tarihleri arasında en çok konuşulan dizi ise Camdaki Kız oldu.

MEDYANIN LİDERİ CAMDAKİ KIZ

Televizyon dizilerinin medya karnesini çıkaran Ajans Press, 1 Ekim- 17 Kasım tarihleri arasında en çok konuşulan dizileri belirledi. Gazete, dergi ve internet siteleri özelindeki incelemede, hakkında en fazla haber yapılan dizinin 3.751 haberle Camdaki Kız olduğu görülürken, en çok konuşulan ikinci yapım ise Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrollerinde yer aldığı Sadakatsiz oldu. Sadakatsiz hakkında gazete, dergi ve internet sitelerine 3.200 haber yansıdı. 

Zirvede Camdaki Kız var: Ekranların en çok konuşulan 10 dizisi belli oldu

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerini paylaştığı Yargı, sezonun yeni dizilerinden olmasına rağmen 3'üncü sırada yer aldı.

ÜÇÜNCÜ SIRADA YARGI VAR

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı Yargı dizisi ise 3 bin haber içeriğiyle listenin üçüncü sırasında yer buldu. Osmanlı İmparatorluğunu konu alan ve Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı Kuruluş Osman 2.970 haberle listenin dördüncü sırasında yer alırken, Bir Zamanlar Çukurova 2.831 haberle en çok konuşulan beşinci yapım oldu.

İlk beşi takip eden ve en çok konuşulan ilk on yapım içerisinde yer alan diğer diziler ise, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Alparslan Büyük Selçuklu, Üç Kuruş ve Yasak Elma oldu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...