Usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu Camdaki Kız dizisine dahil oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu Camdaki Kız dizisine dahil oldu

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Tamer Levent'in başrollerinde rol aldığı Camdaki Kız dizisinin kadrosuna usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu katıldı. Yazıcıoğlu, haberi sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisi yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Sevilen dizi her Perşembe saat 20.00’da izleyicisiyle buluşuyor. Son olarak, dizinin kadrosuna usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu da dahil oldu.

Usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu Camdaki Kız dizisine dahil olduGülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan dizi, gerçek bir aşk hikayesi konu alıyor.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, sosyal medya hesabından “Bilin bakalım hangi dizideyim?” notuyla paylaşım yaptı. Camdaki Kız dizisine transfer olduğunu duyuran Yazıcıoğlu, Instagram hesabından gelen tebrik mesajlarına ise teşekkür etti.

Usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu Camdaki Kız dizisine dahil oldu

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN KONUSU

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olan Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...