Mehmet Yalçınkaya, Tahsin'in yemeğine kaşık attı!

Düzenleyen:
Mehmet Yalçınkaya, Tahsin'in yemeğine kaşık attı!

MAGAZİN Haberleri

MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar en iyi yemekleri yapmak için kıyasıya yarıştı. Ünlü Şef Mehmet Yalçınkaya’nın Tahsin’in tatlısına kaşık atması ise sosyal medyada çok konuşuldu.

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye'de finale sayılı günler kaldı. Yarışmanın son yayınlanan bölümünde dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Burcu Önal, Dilara Başaran, Eren Kaşıkçı, Hasan Biltekin, Sergen Özen ve Tahsin Küçük kıyasıya mücadele etti.

TAHSİN'İN TATLISI ÇOK BEĞENİLDİ

Şef Mehmet Yalçınkaya, dokunulmazlık oyununda Tahsin’in yaptığı pişmaniyeli tatlı için kaşık attı. Yalçınkaya, "4 senede iki kez kaşık attım" diyerek beğenisini vurguladı. En son 31 Ekim 2021'de Danilo Şef, Hasan'a yaptığı yemekten dolayı kaşık atmıştı.

Mehmet Yalçınkaya, Tahsin'in yemeğine kaşık attı!

Tahsin'in yaptığı pişmaniyeli tatlı (sağda)

KAŞIK ATMAK NE ANLAMA GELİYOR?

MasterChef’in dün akşamki bölümünü izleyenler kaşık atmanın ne demek olduğunu merak ediyor. Şeflerin yarışmada kaşık ya da çatal atması, öğrencilerinin yemeklerini tadan ve hiçbir eksik bulmadıklarında beğenilerini göstermek için yaptığı bir hareket. Bir şefin kaşık atması, o yemeğin çok başarılı olduğuna işaret, aynı zamanda "Benim sana öğretebileceğim bir şey yok" anlamına da geliyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...