Dünyaca ünlü şarkıcı Inna'nın Erciyes’teki kayak keyfi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Dünyaca ünlü şarkıcı Inna'nın Erciyes’teki kayak keyfi

MAGAZİN Haberleri  / İHA

​Dünya çapından tanınan ve şarkılarıyla dinleyenlerini büyüleyen Rumen şarkıcı Inna Türkiye'ye geldi. Romanyalı şarkıcı, Erciyes’te kayak yaparak karın tadını çıkardı.

Romanyalı Sanatçı Inna, bir festival kapsamında Kayseri Erciyes'e geldi.  Arkadaşları ile beraber kayak yapan ünlü şarkıcı o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Kayak keyfinin ardından konser verdi. 

Rumen şarkıcı, Erciyes Kayak Merkezi ev sahipliği yaptığı Erciyes Winter Fest için Kayseri Erciyes’e geldi. 4 gün boyunca Erciyes’teki bir otelde konaklayan ünlü sanatçı, arkadaşları ile birlikte Erciyes’te pistlerin keyfini çıkardı. Sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Inna, paylaşımlarında Erciyes’e olan hayranlığını dile getirdi.

Romanya’da “Dansın Kraliçesi” olarak adlandırılan başarılı şarkıcı, Türkiye’de yeni yılın ilk konserine de Kayseri’de imza attı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Inna'nın Erciyes’teki kayak keyfi

Dünyaca ünlü şarkıcı İnna Erciyes'te kayak yaptı.

EUROVİSON'DA TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDEBİLECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Başarılı şarkılarıyla adından sık sık söz ettiren Inna, 2017'de Türkiye'ye 'Ruleta' şarkısının tanıtımı için geldiğinde Türkiye'yi ve Türk insanını çok sevdiğini söylemişti. Şarkıcı Eurovision'a katılırsa önce kendi ülkesini temsil etmek istediğini 2'nci kez katılacak olursa bunu Türkiye için isteyeceğini açıklamıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...