Ünlü şarkıcı Hadise evleniyor

Düzenleyen:
Ünlü şarkıcı Hadise evleniyor

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Hadise, bir süredir birlikte olduğu iş adamı Mehmet Dinçerler ile dünya evine giriyor.

Ülkemizi  Eurovision Şarkı Yarışması'nda da temsil eden ve ekranların popüler simalarından biri olan şarkıcı Hadise'den güzel bir haber geldi. Pop müziğin başarılı temsilcisi, sevgilisi Mehmet Dinçerler'le evleneceğini ilan etti.

Ünlü şarkıcı Hadise evleniyorHadise evlilik teklifine dair  özel anlarını Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

"BÖLÜMÜMÜZ ŞİMDİ BAŞLIYOR"
Gönlünü genç iş adamı Mehmet Dinçerler'e kaptıran ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla evlilik teklifi aldığını duyurdu. Hadise paylaşımına, "Bölümümüz şimdi başlıyor" notunu düştü. Ünlü şarkıcı, söz konusu görüntüleri Instagram hesabının hikayeler bölümünden de paylaşmayı ihmal etmedi.

Ünlü şarkıcı Hadise evleniyorAra ara Hadise'nin, sevgilisi Mehmet Dinçerler'in ailesi tarafından istenmediğine dair haberler gündem oluyordu.

Hadise, hikayeler bölümünden yaptığı paylaşıma ise, "Evet dedim" notunu düştü. Hadise'nin post olarak paylaştığı yüzük görseline ise kısa sürede on binlerce beğeni geldi.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...