Hadise'den 14 Şubat öncesi paylaşım: Her gün benim sevgilimsin

Düzenleyen:
Hadise'den 14 Şubat öncesi paylaşım: Her gün benim sevgilimsin

MAGAZİN Haberleri

İş adamı Mehmet Dinçerler ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Hadise, sevgililer günü öncesi paylaşım yaptı.

Ünlü şarkıcı Hadise, sevgilisi Mehmet Dinçerler'den aldığı evlilik teklifiyle çok konuşulmuştu. Teklife “Evet” cevabını veren ve yaşadığı mutluluğu sosyal medya hesabından dile getiren şarkıcının yüzüğü de çok konuşulmuştu.

Özel hayatıyla gündemdeki yerini koruyan Hadise, şimdi ise sosyal medyada yaptığı aşk dolu paylaşımıyla gündem oldu. Ünlü şarkıcı sevgililer gününü beklemeden sevgilisine aşkını haykırdı.

ROMANTİK PAYLAŞIM

Romantik bir paylaşımda bulunan Hadise, sevgilisi ile birlikte çektirdikleri fotoğrafın altına “Her gün benim sevgilim olduğun halde neden sevgililer gününü bekleyeyim” notunu düştü.

İş adamı Mehmet Dinçerler’den ise yorum gecikmedi. Dinçerler ise Hadise’ye “Ah o gülüşün” cevabıyla karşılık verdi.

Hadise'den 14 Şubat öncesi paylaşım: Her gün benim sevgilimsin

İşte o paylaşım...

DÜĞÜN YAKINDA

Sosyal medya platformu Instagram'da 13,4 milyon takipçisi bulunan Hadise, evlilik teklifi aldığını yayınladığı bir video ile duyurmuştu. Şarkıcının kısa sürede beğeni ve yorum yağmuru aldığı videosunda tektaşı da dikkatlerden kaçmamıştı. Dinçerler'in Hadise'ye aldığı özel tasarım yüzüğün fiyatının 3 milyon TL olduğu öğrenildi. Ünlü çift 27 Nisan’da nikah masasına oturacak.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...