Remember War of the Son konusu ne, nasıl bitiyor? Remember War of the Son kaç bölüm sürdü?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Remember War of the Son konusu ne, nasıl bitiyor? Remember War of the Son kaç bölüm sürdü?

Medya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Remember War of the Son konusu ne, nasıl bitiyor, kaç bölüm? | Yoo Seung-ho, Park Min-young, Park Sung-woong ve Namkoong Min'in başrollerini paylaştığı Güney Kore yapımı gerilim dizisi Remember War of the Son’ın Türkiye’de uyarlaması yapılıyor. Remember War of the Son konusu ile dikkat çekiyor. Peki, Remember War of the Son nasıl bitiyor, kaç bölüm, sonu nasıl? Detaylar…

Remember War of the Son konusu nedir? Remember War of the Son konusu ile dikkat çekiyor. Peki, Remember War of the Son nasıl bitiyor, kaç bölüm, sonu nasıl? Detaylar haberimizde…

REMEMBER WAR OF THE SON KONUSU

Seo Jin-woo'nun hipertimezi adı verilen özel bir durumu var ve bu da neredeyse her günü mükemmel ayrıntılarla hatırlamasını sağlıyor. Babası Seo Jae-hyuk ise Alzheimer hastalığına yakalanmış ve hafızasını kaybetmesine neden olmuştur. Seo Jae-hyuk haksız yere cinayetten hüküm giydiğinde, Jin-woo babasının masumiyetini kanıtlamaya yemin eder. Dört yıl sonra, Seo Jin-woo gerçek suçluları parmaklıklar ardına koymak için bir avukat olur, ancak rüşvet, yolsuzluk ve ihanet ona adalete giden kolay bir yol bırakmaz.

REMEMBER WAR OF THE SON KAÇ BÖLÜMDÜ?

Remember War of the Son dizisi 20 bölüm sürmüştür. Dizi, 9 Aralık 2015'ten 18 Şubat 2016'ya kadar 20 bölüm olarak yayınlandı.

Remember War of the Son konusu ne, nasıl bitiyor? Remember War of the Son kaç bölüm sürdü? - 1. Resim

REMEMBER WAR OF THE SON KARAKTERLERİ

Yoo Seung-ho - Seo Jin-woo

Kim Hyun-bin - genç Seo Jin-woo

Çocukken, annesi ve erkek kardeşi bir trafik kazasında öldükten sonra babasıyla yaşamaya başlar. Üstün hafızasını kullanarak, babasının masumiyetini kanıtlamak ve idamını önlemek için liseyi bıraktıktan sonra Güney Kore'nin en genç avukatı olmayı başarır. Lee In-ah ile tanıştıktan dört yıl sonra onun erkek arkadaşı olur. Daha sonra Alzheimer'dan muzdariptir ve sürekli olarak dizi boyunca kötüleşen ani hafıza kaybı yaşar. Bu, onu Nam Gyu-man'ı ve Il-ho şirketini adalete teslim etmeye ve aynı zamanda babasının masumiyetini kanıtlamaya motive eder.

Park Min-young - Lee In-ah

Park Dong-ho dışında, Seo Jin-woo'nun babasının masum olduğuna inanan tek kişidir ve zor zamanlarda Jin-woo'yu koşulsuz olarak destekler. Üniversitedeyken, ailesinin pizza teslim etmesine yardım eder. Dört yıl sonra, Jin-woo'nun babası için savaşmak için savcı olur. Dürüstlüğe ve gerçeğe inanır, ancak Il-ho Group'tan rüşvet alan üstleri tarafından engellenir. Daha sonra Gyu-man'ı kovuşturur ve ölüm cezasına çarptırıldığı diğer suçların yanı sıra cinayetten suçlu olduğunu başarılı bir şekilde kanıtlayabilir. Ayrıca sonunda Jin-woo'nun kız arkadaşı olur.

Park Sung-woong - Park Dong-ho

Lee Geon-hee - genç Park Dong-ho

%100 başarı oranına sahip, suçlulukları veya masumiyetleri ne olursa olsun zenginleri ve güçlüleri savunmakla ünlü bir avukat. Jin-woo ile ilk tanıştığında, kaybetme olasılığının yüksek olması nedeniyle babasının davasını üstlenmek konusunda isteksizdir. Ancak Jin-woo ona gençliğini hatırlattığı için kalbini yumuşatır ve davayı üstlenir. Ancak, sonunda Il-ho Grubu'nun baskısı altında davayı bıraktı. Daha sonra Il-ho hukuk ekibine imza atar, ancak yine de kalbinin derinliklerinde Jin-woo'yu destekler. Ayrıca babasının yıllar önce neden olduğu araba kazasının Jin-woo'nun annesini ve erkek kardeşini öldüren kazayla aynı olduğu ortaya çıkar. Jin-woo sonunda Dong-ho'ya olan nefretini bırakır ve onu affeder ve Nam Gyu-man'ın suçlarını ve Il-ho Grubu'nun yolsuzluğunu ortaya çıkarmak için bir araya gelirler.

Namkoong Min - Nam Gyu-man

Sapkın ve zengin bir düşman olan Nam Gyu-man, Seo Jin-woo'nun babasının haksız yere suçlandığı suçtan sorumludur. Şiddetli ve acımasızdır, öyle ki şirketi, davranışlarının serpintilerini ele almak için ayrı bir hukuk ekibine sahiptir. Ayrıca babasının gazabından korkunç bir korkusu var. Nam Gyu-man, dizi boyunca daha ve hain eylemlerde bulunmaya devam ediyor, pişmanlık duymadığını, doğruyu ve yanlışı göz ardı ettiğini ve insan hayatına saygı duymadığını gösteriyor. Sonunda, Nam Gyu-man tutuklanır ve diğer birçok suçunun yanı sıra Oh Jung-ah'ı öldürmekten yargılanır. Suçlu bulunur, mahkum edilir ve ölüm cezasına çarptırılır. Dizinin finalinde, idam hücresinde hücre hapsindeyken asılarak intihar eder.

Düzenleyen:  - Medya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...