Maskeye gelecek yaz veda edebiliriz

Düzenleyen:
Maskeye gelecek yaz veda edebiliriz

SAĞLIK Haberleri

Aşı olunsa da tedbirlere devam edilmesi gerektiğini söyleyen enfeksiyon hastalıkları ve mikrobiyoloji uzmanı Dr. Songül Özer, “Hiçbir aşının yüzde yüz koruyuculuğu yok. Koronavirüs aşısı yaptıranlar da tıpkı grip, hepatit aşıları gibi kendini korumak mecburiyetinde” dedi.

Her şey yolunda giderse 2021’in yaz aylarında maske kullanımının bırakabileceğini düşündüğünü belirten Dr. Özer, “Ancak mesafemize dikkat edeceğiz. Kalabalık toplantılar, partiler yapmayacağız. Bir arada olsak bile oturduğumuz an aramıza 1-1,5 metrelik mesafe koyacağız. Çevremizde var olan birçok bakteri ve virüsten kurtulmak, hem bize bulaşmalarını engellemek hem de diğer insanlara bulaştırmamak için elimizi her zaman yıkamaya devam edeceğiz. Eski normale dönmemiz maalesef üç dört yılı bulacaktır” dedi.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...