Aşılamada yeni dönem başladı: Tüm öğretmenler aşı olabilecek

Düzenleyen:
Aşılamada yeni dönem başladı: Tüm öğretmenler aşı olabilecek

SAĞLIK Haberleri

Bakan Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, aşılamada yeni dönemin başladığı ve bu doğrultuda tüm öğretmenlerin yaş sınırı olmaksızın aşılanacağını duyurdu.

Koronavirüsle mücadelede oldukça önem arz eden aşı çalışmaları ülkemizde hızla sürdürülüyor. Yerli aşı ile ilgili atılımların yanı sıra BionTech, ve Sinovac aşıları Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen gruplara sırasıyla yapılmaya devam ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan yaptığı açıklamada, aşılada yeni bir döneme geçileceğini duyurdu.

7 HAZİRAN'DAN İTİBAREN TÜM ÖĞRETMENLER AŞI OLABİLECEK

 7 Haziran'dan itibaren yaş sınırı olmaksızın tüm öğretmenlerin Covid-19 aşısı olabileceğini duyurdu.

Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, gelecek hafta aşılama programı için yeni bir dönemin daha başlayacağını belirtti.

Yaş sınırı olmaksızın tüm öğretmenlerin 7 Haziran Pazartesi gününden itibaren aşı olabileceğini kaydeden Koca, "Aşı ile bağışıklık kazanacak ve salgını gündemimizden çıkaracağız. Bu güce güvenin." ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...