Sürpriz olmadı, Brezilya yarı finalde! (Brezilya 2-1 Kolombiya)

Sürpriz olmadı, Brezilya yarı finalde! (Brezilya 2-1 Kolombiya)

SPOR Haberleri

2014 Dünya Kupası'nın ev sahibi Brezilya, Kolombiya'yı geçerek yarı finalde Almanya'nın rakibi oldu. Rodriguez 6 golle turnuvayı tamamladı.

Dünya Kupası 2014'ün ev sahibi Brezilya turnuvanın flaş takımı Kolombiya'yı çeyrek final maçında 2-1 yenerek yarı finale adını yazdırdı. Sambacılar temponun bir an düşmediği maça golle başladı. Neymar'ın 7. dakikada kullandığı köşe vuruşunda arka direkte topa dokunan Thiago Silva fileleri havalandırarak takımını öne geçirdi: 1-0. İlk yarıda rakibi karşısında çok tehlikeli hızlı hücumlar geliştiren Brezilya, Neymar, Fernandinho ve Hulk'la kaleyi yoklamasına rağmen kaleci Ospina kurtarışlarıyla gole izin vermedi. İkinci yarıda Kolombiya beraberlik golü için Brezilya kalesini abluka altına aldı. Bunalmaya başlayan Brezilya'yı David Luiz rahatlattı. Dakika 69'u gösterdiğinde kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen David Luiz, hafızalardan silinmeyecek muhteşem bir vuruşla fileleri havalandırdı: 2-0. Kolombiya 79'da Ramos'un düşürülmesiyle bir penaltı kazandı. Turnuvanın en golcü ismi James Rodriguez, vuruşta fileleri havalandırarak hem farkı 1'e indirdi, hem de gol sayısını 6'ya çıkardı. Kalan dakikalarda Kolombiya'nın baskısı skoru değiştirmeyince Brezilya, ev sahibi olduğu nbsp;2014 Dünya Kupası'nda son 4 takım arasına kaldı ve yarı finalde Almanya'nın rakibi oldu.


BREZİLYA KOLOMBİYA MAÇI GENİŞ ÖZETİ İZLE

BREZİLYA KOLOMBİYA MAÇI GOLLERİ İZLE


DÜNYA KUPASI MAÇLARI CANLI İZLE

DÜNYA KUPASI MAÇ ÖZETLERİ TIKLA İZLE

DÜNYA KUPASI MAÇLARI GOL VİDEOLARI nbsp;İZLE

DÜNYA KUPASI PUAN DURUMU

DÜNYA KUPASI MAÇ FİKSTÜRÜ-PROGRAMI




nbsp;Sürpriz olmadı, Brezilya yarı finalde! (Brezilya 2-1 Kolombiya)




nbsp;Sürpriz olmadı, Brezilya yarı finalde! (Brezilya 2-1 Kolombiya)
nbsp;Sürpriz olmadı, Brezilya yarı finalde! (Brezilya 2-1 Kolombiya)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...