Milli ara, sakatlık kâbusu yaşayan Galatasaray'a yaradı

Milli ara, sakatlık kâbusu yaşayan Galatasaray'a yaradı

SPOR Haberleri

Selçuk İnan, Hakan Balta ve Carole, Hamza Hamzaoğ-lu'nun şans vermesi halinde Antalyaspor maçında oynayabilecek

Çaykur Rizespor deplasmanında sadece 3 puan bırakmayan, önemli futbolcularının sakatlığıyla da şoke olan Galatasaray'da yüzleri güldüren gelişmeler yaşandı. Avrupa Şampiyonası elemeleri play-off haftası yüzünden lige verilen ara Galatasaray'ın sakat oyuncularının tedavisi için adeta bir şifa fırsatı oldu. 3 önemli futbolcusunu adale sakatlığı yüzünden kaybeden Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu da cumartesi günü oynanacak Antalyaspor maçı öncesinde sarı-kırmızılı kulübün sağlık ekibinden gelen olumlu rapor ile mutlu oldu. Kaptan Selçuk İnan, Hakan Balta ve Carol'ün takımla birlikte antrenmanda çalışacakları ve Hamza Hamzaoğlu istemesi halinde Antalyaspor maçında da forma giyecekleri öğrenildi. Bu arada sakatlığı süren Hamit Altıntop'un tedavisi sürerken, yıldız oyuncunun ancak devre arasında tedavisin tamamlanacağı ve sezonun ikinci yarısında forma giyecek düzeye geleceği ifade edildi. Bu arada Teknik Direktör Hamzaoğlu, dünkü antrenman öncesinde futbolcularıyla bir toplantı yaptı.
Uyarılarda bulundu
Çaykur Rizespor yenilgisini unutmaları gerektiğinin altını çizen sarı-kırmızılıların hocasının, “Puan kaybetme lüksümüz kalmadı. Antalyaspor oldukça güçlü bir takım. Özellikle sahamızdaki maçlarda yolumuza galibiyetler alarak devam etmeliyiz” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Hamzaoğlu'nun toplantının sonunda ise savunma oyuncularını uyardığı ve “Basit hatalar yapmamalısınız” dediği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...