Türkiye Romanya maçı öncesi Arda ve Gökhan'dan güzel haber

Türkiye Romanya maçı öncesi Arda ve Gökhan'dan güzel haber

SPOR Haberleri

A Milli Futbol Takımı'nın Romanya ile oynayacağı maçta forma giyip giymeyeceği merak konusu olan Arda Turan ve Gökhan Gönül'den sevindirici haber geldi.

A Milli Futbol Takımı'nınRomanya ile oynayacağı kritik maçta forma giyip giymeyeceği merak konusu olan Arda Turan ve Gökhan Gönül'den sevindirici haber geldi. A Milli Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda yarın Romanya ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Karşılaşmanın oynanacağı Bükreş'teki Ulusal Arena'da teknik direktör Fatih Terim yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık yapılan antrenmanda, milliler, ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. Basına kapalı bölümde ise taktik ağırlıklı çalışma yapıldığı bildirildi. Üst solunum yolundaki enfeksiyon nedeniyle dün serum tedavisi uygulandığı için antrenmana çıkamayan Arda Turan ve Gökhan Gönül takımla birlikte çalıştı. İstanbul'da dün yapılan antrenmanı sakatlanarak yarıda bırakan Burak Yılmaz ve Mustafa Pektemek de takımla çalışmalara katıldı. Milliler, antrenmanın ardından konakladıkları otelde kampa girdi. Romanya ile Türkiye arasındaki karşılaşma yarın TSİ 21.00'de başlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...