Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cornelius’ta sona doğru

Cornelius’ta sona doğru

SPOR Haberleri

Listesinde alternatif isimler bulunan bordo mavililer Danimarkalı golcüde mesafe aldı.

Bir yandan Molde hazırlığı diğer taraftan transfer çalışmaları. Takım, perşembe günü 3-3’ün rövanşında oynayacağı maça hazırlanırken yönetim de teknik ekibin forvet isteğini yerine getirmeye çalışıyor. Bordo mavililerde şu anda öne çıkan en güçlü golcü adayı ise Parma forması giyen Andreas Cornelius. Menajerini Trabzon’a gelip yönetimle görüşürken tarafların ciddi mesafe aldığı ve mutlu sonun yakın olduğu öğrenildi.

Parmak’a iki talip
Forvet konusunda bu hafta somut gelişmelerin yaşanması beklenirken Ekuban ayrılmış, Diabate de Giresunspor’a kiralanmıştı. Geçen sezon sıkıntılı bir dönem yaşayan zaman zaman teknik direktör Abdullah Avcı ile ters düşmesinin ardından kadro dışı bırakılıp affedilen Abdulkadir Parmak’a ise iki talip birden var. Göztepe ve Adana Demirspor, orta saha oyuncusunu istedi ancak yönetim şimdilik olumsuz cevap verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...