Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Konyaspor'dan Ahmet Çalık’ın ismini unutturmayacak hamle! Tesislerin adını verecekler

Düzenleyen:
Konyaspor'dan Ahmet Çalık’ın ismini unutturmayacak hamle! Tesislerin adını verecekler

SPOR Haberleri

Milli futbolcu Ahmet Çalık, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. 27 yaşındaki futbolcunun ölümü spor camiasını derinden üzerken, Konyaspor’dan anlamlı bir hareket gelmişti. Konyaspor, Ahmet Çalık’ın giydiği 6 numaralı formayı ömür boyu emekli etmişti. Şimdi ise Konyaspor yönetimi, tesislere Ahmet Çalık ismini vereceğini duyurdu. Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'in gerçekleşecek ilk yönetim kurulu toplantısında bu kararı alacağı belirtildi.

Geçirdiği korkunç trafik kazasında hayatını kaybeden 27 yaşındaki Ahmet Çalık, Türk futbolunu derinden sarsmıştı. Milli futbolcunun acı haberinin ardından kulüplerden art arda paylaşım gelmişti. Konyaspor ise oyuncunun anısını daima yaşatmak için önce 6 numaralı formayı emekli etmişti. Şimdi ise yönetim tesislerin ismini Ahmet Çalık olarak değiştirmeye hazırlanıyor. 

İSMİ TESİSLERE VERİLECEK 

2 ay önce Konyaspor ile sözleşmesini uzatan ve aldığı tekliflere karşı ekonomik sorunları aldırış etmeden sözleşmeyi imzalayan Ahmet Çalık’ın adı kulübün yeni tesislerine verilecek. Başkan Fatih Özgökçen'in gerçekleşecek ilk yönetim kurulu toplantısında bu kararı alacağı belirtildi.

Konyaspor'dan Ahmet Çalık’ın ismini unutturmayacak hamle! Tesislerin adını verecekler

BAŞAKŞEHİR MAÇI ERTELENDİ 

Konyaspor aldığı acı haberle yıkılırken TFF’den hafta sonunda oynanacak Başakşehir maçının ertelenmesini istemişti. Konyaspor’un bu talebi TFF tarafından onaylanarak maçı ileri bir tarihe ertelediğini duyurmuştu. Başakşehir'in de Konyaspor'un bu talebini doğrudan kabul ettiği ifade edilirken maçın tarihi daha sonra açıklanacak.

BİLETLER 6 TL’DEN SATILACAK 

Konyaspor Yönetimi, aynı zamanda hafta içi oynanacak Adana Demirspor maçının bilet fiyatlarını Ahmet Çalık’ın anısına, forma numarasına ithafen 6 TL'den satılacağını açıkladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...