Tinerle soba yakmak istedi: Hem kendini hem de arabayı yaktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tinerle soba yakmak istedi: Hem kendini hem de arabayı yaktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Konya'da bir sanayide akşam saatlerinde soba yakmak isteyen genç, alevli sobaya tiner dökünce bir anda yanmaya başaldı. Alevler kısa sürede sobanın yanında bulunan araca sıçradı ve araç kullanılamaz hale geldi.

 

Soğuk havaların etkisiyle birlikte soba faciaları bir hayli arttı. Konya'nın Selçuklu ilçesinde bulunan bir kaporta dükkanında facianın eşiğinden dönüldü. İddiaya göre, sokak üzerinde bulunan kaporta tamiratı yapan iş yerindeki arkadaşının dükkanına gelen Okur D. (25) tiner ile sobayı yakmak istediği sırada bir anda alevler yükseldi. 

Okur D'nin vücudunda yanık meydana gelirken, iş yeri içerisinde bulunan hafif ticari araç da alev aldı.  112 Acil Çağrı merkezine durum bildirildi ve kısa sürede olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleeri sevk edildi.

Tinerle soba yakmak istedi: Hem kendini hem de arabayı yaktıİtfaiye tiner kaynaklı yangına müdahhale ederken, yangında hafif yaralanan Okur D. Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı. 

ARAÇ KÜL OLDU

Alevlerin sıçradığı araç yanarak kullanılamaz hale geldi. İş yerinde polis ekipleri tarafından inceleme yapılmasının ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tinerle soba yakmak istedi: Hem kendini hem de arabayı yaktı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...