Cenk Tosun Beşiktaş'ta! 22.5 milyon euroya gitti, bedavaya geri döndü

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Cenk Tosun Beşiktaş'ta! 22.5 milyon euroya gitti, bedavaya geri döndü

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş milli golcü Cenk Tosun'la 1+1 yıllık sözleşme imzaladı... Sağlık kontrollerinden geçen 31 yaşındaki santrfor turp gibi çıktı. Transferin kısa süre içinde resmen açıklanması bekleniyor.

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş bir süredir görüştüğü eski golcüsü Cenk Tosun'la anlaşmaya vardı. Siyah-Beyazlılar yaz transfer döneminin 2. imzasını Tosun Paşa'ya attırdı. Faslı stoper Romain Saiss gibi Cenk de bedavaya geldi.

22.5 MİLYON EUROYA SATILMIŞTI

Beşiktaş, serbest durumda olan 31 yaşındaki futbolcuya bonservis bedeli ödemeyecek. 2014-2015 sezonunda Beşiktaş'ın Gaziantepspor'dan kadrosuna kattığı Cenk, 2018 Ocak ayında 22.5 milyon euro bonservisle Everton'a satışmıştı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfer sürecinde "Asbaşkan" olarak önemli rol oynamıştı.

2020-21 sezonunun 2. yarında kiralık olarak yeniden Beşiktaş'ta forma giyen Cenk Tosun, Erzurum deplasmanında buzlu zeminde ağır bir sakatlık yaşamıştı. Tamamen iyileşen milli golcü yuvaya geri döndü.

Cenk Tosun 55 maçlık Premier League kariyerinde 10 gol attı, 3 de asist yaptı. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...