Hull City Ozan Tufan transferini resmen açıkladı... Videoda Beşiktaş'a attığı füze de var!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Hull City Ozan Tufan transferini resmen açıkladı... Videoda Beşiktaş'a attığı füze de var!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Hull City ve Fenerbahçe, Ozan Tufan transferini aynı anda açıkladı... Sarı-Lacivertliler'den yapılan açıklamada "Futbol A Takımı oyuncularımızdan Ozan Tufan İngiltere’nin Hull City takımına transfer olmuştur. Ozan’a bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" dendi. Acun Ilıcalı'nın takımı ise hazırladığı tanıtım videosunda Ozan Tufan'ın Beşiktaş'a attığı füzeye de yer verdi.

Championship ekibinin resmi sitesinde yer alan Ozan Tufan tanıtım yazısı şöyle:

İKİNCİ İNGİLTERE MACERASI

"Hull City, orta saha oyuncusu Ozan Tufan'ın Türk devi Fenerbahçe ile çalışma izni alınması şartıyla üç yıllık sözleşme imzaladığını duyurmaktan mutluluk duyar.

Sözleşmesine bir yıl daha kulüp opsiyonu da dahil olan 27 yaşındaki oyuncu, Süper Lig'de çıktığı 216 maçta 21 gol kaydetti ve Tigers'ın bu yaz ikinci transferi oldu.

Türkiye formasıyla 65 kez forma giyen Tufan, Eylül 2014'te Danimarka'yı 90. dakikada yendiği de dahil olmak üzere ülkesi adına 9 gol attı ve Hull City'yi temsil eden ilk Türk oyuncu olacak.

Çok yönlü orta saha oyuncusu geçen sezon İngiltere'de Watford forması giydi ve Stoke City'ye karşı 3. tur EFL Cup maçında ilk maçına çıktı. 4 gün sonra Premier Lig'deki ilk maçına Newcastle United karşısında çıktı.

2021/22 sezonunun ikinci yarısı için Fenerbahçe'ye dönmeden önce Watford formasıyla 18 maça çıktı."

OZAN TUFAN YILLIK ÜCRET

Hull City bu transfer için Fenerbahçe'ye 3.5 milyon euro bonservis ödeyecek. Fenerbahçe'den yıllık 2 milyon euro kazanan tecrübeli futbolcu Hull City'de de aynı rakamı alacak.

Hull City Ozan Tufan transferini resmen açıkladı... Videoda Beşiktaş'a attığı füze de var!

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...