Fenerbahçe Bruno Henrique'nin peşinde... Dünyanın en hızlı futbolcusu, Usain Bolt'tan bile hızlı!

Düzenleyen:
Fenerbahçe Bruno Henrique'nin peşinde... Dünyanın en hızlı futbolcusu, Usain Bolt'tan bile hızlı!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Flamengo'dan Bruno Henrique'yi kadrosuna katmak istiyor. Brezilyalı kanat forveti, Jorge Jesus'un kanat transferi konusunda ilk tercihi.... Bruno Henrique tarafı da Avrupa'ya dönmeye sıcak bakıyor. 31 yaşındaki futbolcu saatte 38 km hıza ulaşarak tarihe geçmişti.

Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe getirilen Jorge Jesus'un transfer listesi yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

İmza töreninde konuşan başkan Ali Koç, "Her bölgeye 5 isim hazırladık" diyerek transfer listesi hakkında ip ucu vermişti.Ali Koç sözlerine, "Bugüne kadar basında çıkan isimlerin hiçbiriyle ilgilenmedik" demişti.

Jorge Jesus'un sır gibi saklanan listesinden ilk isim sızdı: Bruno HenriqueYağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Flamengo'dan Bruno Henrique'yi kadrosuna katmak istiyor. Brezilyalı kanat forveti, Jorge Jesus'un kanat transferi konusunda ilk tercihi.... Bruno Henrique tarafı da Avrupa'ya dönmeye sıcak bakıyor. Flamengo'nun 2019 ocak ayında 5.5 milyon euro bonservis ödeyerek transfer ettiği 31 yaşındaki futbolcunun kulübüyle sözleşmesi Aralık 2023'te sona erecek.

USAİN BOLT'TAN BİLE DAHA HIZLI

Jesus'un eski öğrencisi olan Bruno, Fenerbahçe'ye gelmeye çok sıcak...Bruno Henrique'in en büyük özelliği hızı. 3 yıl önce oynanan bir maç esnasında saatte 38 km hıza ulaşan sambacı futbolcu, Real Madrid’li Gareth Bale’ın 36.9 km’lik rekorunu kırmıştı

Böylece Sambacı, futbol tarihindeki en hızlı isim olma unvanını ele geçirdi.

Atletizmde 100 metre efsanesi olan ve 37.5 km hızla koşan Usain Bolt bile bu gelişmenin ardından Bruno Henrique’nin gerisinde kaldı.  

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...