Mostafa Mohamed Nantes yolcusu! Galatasaray Mısırlı golcüsünü aldığının 2 katına satıyor

Düzenleyen:
Mostafa Mohamed Nantes yolcusu! Galatasaray Mısırlı golcüsünü aldığının 2 katına satıyor

SPOR Haberleri

Nantes, Mohammed’i ısrarla istiyor... Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü de Fransa'da top koşturma hayalleri kuruyor. Nantes'ın yaptığı kiralama teklifi kabul görmedi. Ligue 1 ekibi "zorunlu satın alma" maddesi ile Galatasaray’ı ikna etmeye çalışıyor... Nantes ve Galatasaray idarecileri yarın bir araya gelecek. Galatasaray’ın hedefi 4 milyon dolara aldığı futbolcudan 8-10 milyon euro bonservis geliri elde etmek.

Galatasaray transferde gaza bastı... Forvete Haris Seferovic, orta sahaya Florian Grillitsch, sağ beke de Léo Dubois'i transfer eden Cim Bom, 10 numarayı Amine Harit'e giydirmek üzere... Schalke 04'ün 25 yaşındaki Faslı yıldızından Sarı-Kırmızılı taraftarı heyecanlandıran hamle geldi. Amine Harit, Instagram hesabındaki "Schalke 04" ibaresini kaldırıp "Yükleniyor" yazdı...

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan Amine Harit için Almanlarla 5 milyona el sıkışıldı. Futbolcu Galatasaray'a gelmeyi çok istiyor.

Avusturya Milli Takımı ve Hoffenheim'ın 6 numarası Florian Grillitsch, imzaya geliyor. Galatasaray 26 yaşındaki futbolcuyu bedavaya bitirdi.

Bonservisi elinde olan futbolcunun güncel piyasa değeri 16 milyon euro.Olympique Lyon kaptanı Léo Dubois ise 2.5 milyon euro bonservisle geliyor. Sağ bek sorununa kalıcı çözüm niteliğindeki Fransız futbolcunun piyasa değeri 10 milyon euro... Galatasaray’ın yeni sağ beki Lyon’da forma giyen Leo Dubois oldu. 27 yaşındaki futbolcu Fransa Milli Takımı'nda da 14 kez oynadı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Marcao'nun satışı sonrası yönetime istediği stoperlerin listesini sundu.Barcelona'nın Kamerun asıllı Fransız stoperi kariyerini yeniden ayağa kaldırmak istiyor. 28 yaşındaki futbolcunun 2026'ya kadar sözleşmesi bar ancak bir ara 70 milyon euro olan piyasa değeri 2 milyona kadar düşmüş durumda.

Nicolai Boilesen stoper transferinde hal aliste başı.. Kaan Ayhan ve Jason Denayer'in maliyetleri ve Nelsson'la eski takım arkadaşı olması artısıyla Okan Buruk'un en çok istediği isim.

Galatasaray'da 2. dönemini geçiren Bafetimbi Gomis için bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaraylı futbolcu Bafetimbi Gomis'i İran kulübü Sepahan istiyor. Ülke basınındaki haberlere göre Gomis transferi için İran kulübünün yöneticileri görüşmeleri sürdürüyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...