Okan Buruk'un Galatasaray'ın başına geçmesinde Ali Yiğit Bulut detayı

Düzenleyen:
Okan Buruk'un Galatasaray'ın başına geçmesinde Ali Yiğit Bulut detayı

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Okan Buruk dönemi bugün yarın başlıyor. Başkanlığa Dursun Özbek'i getiren Sarı-Kırmızılılar'da Okan Buruk ismi kesinleşmişti. 48 yaşındaki teknik direktörün lösemi tedavisi gören oğlunun hayalleri de böylece gerçek olacak.

Ali Yiğit Bulut'un babasını Galatasaray'ın başında görmesine saatler kaldı.Medipol Başakşehir'i şampiyon yapan Okan Buruk geçen sezon devre arasında görevden alınmıştı. O günden sonra sayısız teklif olan başarılı çalıştırıcının "ailevi nedenlerle" hiçbir teklifi kabul etmediği biliniyordu.

Bahsi geçen "Ailevi nedenlerin" Ali Yiğit Buruk'un hastalığı olduğu ortaya çıktı. Okan Buruk'un 10 yaşındaki oğlu Paris'te lösemi tedavisi görüyor.

EnSonHaber'de yer alan bilgiye göre; Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Ali Yiğit'in, babasını Galatasaray'ın başında görmeyi çok istediği öğrenilirken, Okan Buruk'un da bu hayali gerçekleştirmek için sarı-kırmızılılar dışında hiçbir takımla görüşmedi.

Paris'te tedavi gören Ali Yiğit'in sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiği kaydedilirken, Okan Hoca'nın sarı-kırmızılı takımda bu kadar ısrar etmesinin nedeni de oğlunun hayali olduğu belirtildi.

Okan Buruk'un Galatasaray'ın başına geçmesinde Ali Yiğit Bulut detayı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...