CrazyLabs Türkiye’deki oyun geliştiricilere kapılarını açıyor

CrazyLabs Türkiye’deki oyun geliştiricilere kapılarını açıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Türkiye’de hem tüketicilerin, hem de geliştiricilerin mobil hyper-casual oyunlara ilgisi gün geçtikçe artıyor. Bu ilgi, global pazar lideri mobil oyun firmalarının Türkiye’de yeni yatırımlar yapmalarını sağlıyor. Phone Case DIY, Acrylic Nails, I Can Paint, Tie Dye, ASMR Slicing, Soap Cutting gibi oyunlarla dünyanın en büyük üç hyper-casual oyun geliştirici ve yayıncı firmasından biri olan CrazyLabs’ın CrazyHubs Türkiye hızlandırıcı programı da bu yatırımlardan biri.

ÖMER TEMÜR

İstanbul’da mayıs ayından itibaren hizmet vermeye başlayacak olan Crazyhubs’ta program süresince katılımcılara üç aylık kapsamlı bir eğitim programı, aylık ödenek, eğlenceli bir fiziksel ofis ortamı, CrazyLabs profesyonelleri tarafından proje danışmanlığı ve mentorluk bir arada sunulacak. Bu program sonunda, oyun geliştirme takımları kendi oyun stüdyolarını kurma yolunda emin adımlar atmaya başlamış olacak. Programı tamamlayan geliştiriciler CrazyHubs Diploması’na sahip olacağını belirten CrazyLabs Türkiye Lideri Onur Uça "Oyunları başarılı bulunursa CrazyLabs tarafından kar paylaşımlı gelir modeli sunacak yayıncılık anlaşmasını değerlendirmeye hak kazanacaklar. Hedefimiz Türkiye'den yeni hit oyunlar ve başarılı stüdyolar çıkarmak” dedi. Bahçeşehir Üniversitesi BUG LAB tarafından da desteklenen CrazyHubs İstanbul için başvurular https://www.crazylabs.com/crazyhubs/turkey/ adresinden yapılabiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...