Vestel CEO'su Turan Erdoğan: Türkiye'nin yeri ayrı

Düzenleyen:
Vestel CEO'su Turan Erdoğan: Türkiye'nin yeri ayrı

TÜRKİYE Haberleri

"Yarım asırdır aralıksız yayın yaparak ülkenin son 50 yılına tanıklık etmiş ve hâlâ etmekte olan değerli Türkiye gazetesi ailesini tebrik ediyorum"

Vestel CEO'su Turan Erdoğan: Köklü geçmişi ile Türk basın tarihinde ayrı bir yere sahip olan, tarafsız ve nitelikli yayıncılık örneği teşkil eden Türkiye gazetesinin kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Yarım asırdır aralıksız yayın yaparak ülkenin son 50 yılına tanıklık etmiş ve hâlâ etmekte olan değerli Türkiye gazetesi ailesini tebrik ediyorum. Türkiye gazetesinin yayın hayatının büyük bir bölümüne tanıklık eden Vestel, bu süreçte Türkiye ekonomisinin güçlenmesi ve ülkemizin sanayileşmesi adına önemli bir rol üstlendi. Bilhassa Vestel’in Zorlu Grubu bünyesine katıldığı 1994 yılını takiben AR-GE çalışmaları hız kazandı ve kendi teknolojisini üreten bir marka olma hedefimizi gerçekleştirdik. 

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...